Bilder ! <3

 

 

 

 




Veckans Blogg !

Vill du bli veckans blogg?? .. skriv i kommentarfältet "Jag är med" och en länk till din blogg.. någon dag i veckan
(inte bestämmt) så lottar jag ut 3 värda vinnare. Vinnaren får några rader samt en bild och en länkning ;).. så kom igen och skriv "Jag är med"

OBS.. vill du öka din chans för att bli en vinnare? .. skriv då på eran blogg att jag www.mlajg.blogg.se
.. har en liten tävling. Asså "veckans blogg".. sedan länkar du det till mig.

LYCKA TILL !!

TRÅÅÅKIIIGT !

Nu har sofia sovit här igen. Hon har en blogg, men den är lite zaik eftersom den inte e klar, fast den är supen fin ;) www.solars.blogg.se :D.

OCH VI HAR SKIIIT TRÅKIGT, SÅ KOMMENTERA SÅ KAN VI SVARA PÅ ALLT ! :D


GLAD MIDSOMMAR !!


Piss väder -.-´

Hejsan. Just nu gör jag ingenting alls. Jag sitter och spelar GTA haha :P. Men iallafall så tänkte jag bada idag.. men guud vilket badväder ? :O sommaren ska ju vara varm eller hur ? :( aja, får väl hoppas på bra väder då jag och Vendela åker till Gotland ;). Jag vet att jag har länkat henne tidigare, men här är hennes blogg igen: www.vendelaharling.blogg.se :D läs hennes blogg.. ni lär inte ångra er ;). Jag är skit sugen på att åka till "BungeMuseet".. men jag vill ju inte gå dig själv lix? .. aja, det får vi väll ta någon annan dag då.

Imorgon är det ju midsommar :D. Det ska ju självklart bli kul. Eller vad säger ni? ;) .. jag ska iallafall vara hos dadi då, och vi ska bara vara hemma.. även få gäster :). Men det ska ju bli spännande.. och jag har inte kunnat använda smink på typ flera dagar, eftersom jag har haft ögoninflamation. Men nu har det gått över.. och det klart man ska ha smink på midsommar. Haha ja som ni märker så är jag sminkberoende.. tss :D



Vad ska ni hitta på imorgon när det är midsommar då ? ;)  dansa runt midsommarstången kanske ? :D

Dessies nya låt ? hmm..

Godkväll. Jag har sett att Dessie har släppt en låt.. eller jag såg det i morse. Själv tycker jag att den är ganska dålig :O. Jag tycker att hon borde träna mera på sin engelska.. tss :D. Fast annars hade den varit ganska bra. Den finns dvs på spotify.




Hmm.. den är väll sådär tycker jag. Fast det kommer säkert bli bättre. Är det bara jag som tycker att den är ganska usel ?? vad tycker ni ? ;)

Lite saker ;)

Godmorgon :P. Just nu sitter jag och lyssnar på musik :). Jag ska snart ringa till Vendela och prata om massa saker. Hon ska nämligen följa med mig till Gotland den 9e Juli ;). Vi ska åka till Hide asså vårat sommarställe.. och sen ska vi antingen sova i ett tält eller husvagn. Sen så ska vi göra massa roliga saker.. tex shoppa, bada, åka till kneippbyn osv :D. Ja vi ska ha roligt iallafall.. hennes blogg hittar ni här: http://vendelaharling.blogg.se/.

Inatt kunde jag inte sova eftersom min brorsa spydde ner typ hela huset :O. Haha, fräscht. Men iallafall så har jag inga planer för dagen.. jag ville bada, men jag har typ lite feber :(. På söndag åker jag hem. Det ska bli skönt att komma hem och städa och fixa lite saker.. fast endå ganska tråkigt att åka från Fårösund.. fast jag ska ju vara här nästan halva sommarlovet ! ;) nu ska jag äta lite och kanske gå ut och gå en stund ?? ;)  .. som jag har sagt 10 gånger innan så har jag inga bilder, men ni kan få en dagens låt istället :D



Älskar den hår låten :D.. verkligen en känsla av sommar asså ;). Just nu sitter jag och lyssnar sönder den här låten på spotify :D  ... vilken låt påminner er om sommaren ? ;)

www.bloggriket.se

VILL DU HA FLER LÄSARE TILL DIN BLOGG ?? .. GÅ IN PÅ:

www.bloggriket.se
www.bloggriket.se
www.bloggriket.se
www.bloggriket.se
www.bloggriket.se
www.bloggriket.se
www.bloggriket.se


SVAR FRÅGESTUNDEN !!

Postat av: issa - rappare och låtskrivare
allt bra me ddig? kram !!
svar: jo det är bra, själv ??

Postat av: tina
hur gammal är du? :)
svar: jag fyller 13 om ungefär 11 dagar typ?? ;)

Postat av:
Är du stolt för att du är med på Kissies blogg?
svar: hmm.. asså kanske inte direkt "stolt" men det var ju roligt endå att bli "Dagens Kissie- Bloggläsare" :D 

Postat av: sofie :)
vem e din favorit artist? xd
svar: jag har ingen favorit artist direkt, men jag tycker ju att vissa är bra ;) .. tex britney spears, italobrothers, joshua radin osv.. jag har ingen "Favorit Artist" .. utan jag gillar bara vissa låtar !! ;)


Det var allt. det tog långt tid att lägga upp, men jag har inte haft så mycket tid. Hoppas ni fick svar på frågorna. :D

Dålig uppdatering !

Hejsan. Jag är usel på att blogga nu för tiden. Men det är just därför att jag är ju på Gotland ;).
Idag har jag inte gjort så mycket. Jag har kännt mig ganska dålig idag :( .. jag har kännt mig febrig och har mått illa. Så nu har jag precis suttit och kollat på filmen "Narnia.. Skeppets Gryningen". Jag tyckte att den var helt okej faktiskt :D. Usschh jag känner mig fortfarande dålig :/  .. jag har skit ont i magen och mår fortfarande lite illa. Jag får väll sova och se hur jag känner mig i imorgon. Jessie åkte nyss till sin pappa, eftersom hon också var jätte dålig. Hmm.. influensa ?? 
Aja, vi får se hur det blir. Frisk blir man iallafall !! ;)


Jag vet att det är tråkigt utan bilder, men jag har ju lovat att lägga upp "ALLA" bilder från Gotland.. och det kan dröja en vecka ungefär. Fast sagt är sagt !! ;)



Osminkad å ful.. aja det är iaf en bild på mig och söta Astrid ! ;)  har den bilder för tillfället :D :D

Lördag med Jessie !

Hejsan. Just nu har vi ätit. Jag och pappa är på besök hos Jonas och Helene. Och Ann och Jessie är också här. Najsigt huh ? ;)
Ja som jag sa så har vi just ätit, och nu ska vi bubbla bubbel pool :D
Det är 37 grader ungefär i bubbel poolen ;)    VAAARMT :D
Imorgon dagen så ska jag och Jessie till "Kneippbyn" .. för er som inte vet vad det är så är det ett sommarland med massa atraktioner, och det finns också ett "vattenland" .. och det är ungefär som skara ;)
För er som inte vet vem Jessie är, så är hon min syrra :D

Nej nu ska vi bada så vi ses senare. Som sagt jag har inga bilder nu när jag är på Gotland ;)

Puss !! <3

Dagens låt ! :)

As bra låt !  (Radio Hardcore- ItalioBrothers)   :D


FRÅGESTUND !!



Nu har jag frågestund igen.. så det är bara att fråga på. Frågestunden slutar imorgon (Lördag) runt 12 eller 13 tiden ;)).. fråga på nuuu :D

Dagens Kissie- bloggläsare !!

Hej igen..
Det är vissa som säger "du vet väll om att du e med på kissies blogg" .. osv. Och ja jag vet det ;))
Haha det var ganska konstigt, men ganska roligt endå right ?? ;))
Nejmen just nu sitter jag vid datan, vilket jag har gjort i par timmar nu ^^   haha jag har ju inte suttit vid datan på 2 dagar :o   eller jo men bara på en Iphone :D
Jag har inga bilder på pappas data, så jag kommer att lägga upp jätte många bilder när jag kommer hem. Det lär ju dröja par dagar, men jag lovar att jag lägger in många bilder !! ;))



Och nej det var inte så speciellt svårt att bli "dagens Kissie-bloggläsare" .. eller jo det bror sig på. Fast visst är hennes blogg bra ?? ;)

Fredag kväll !!

Hejsan. Just nu sitter jag hemma hos pappa :). Såg att Clara hade gästbloggat :D
Gå gärna in på hennes blogg .http://claranilsson.blogg.se/. den är skit bra :) tack för alla som har besökt min blogg ;)
Alla kan skriva in sina bloggar där man kommenterar, och jag kan självklart länka andras bloggar :D
Säg bara till så fixas det :)

Nu tänkte jag gå ner till stranden en stund.. bloggar senare. Puss :*


gästblogg ;)

Hej, Clara här! Johanna har inte haft nå tid till att blogga för hon är på Gotland just nu. Men när hon är tillbaka i Nynäs börjar hon blogga igen ;)
Läs min blogg - http://claranilsson.blogg.se
en gammal bild på oss.. sommaren 2010! puss

Trööött !!

Hejsan :D idag är det måndag.. Vendela och Sofia har sovit hos mig, och vi har dygnat :) haha snacka om att jag e sjukt sliten just nu :o
Dagens planer är väl att bara vara inne ??
Eller jag vet faktiskt inte, klockan e ju bara ett :P
Nu ska ja dra så hejdå..

Söndag !

Godmorgon.. ja eller klockan är ju snart 4. Idag har jag sovit skit länge.. skööönt. Jag vaknade typ klockan 6 och hörde ett oväsen.. det var regnet som ösade ner, och min fönsterbräda asså utanför fönstret lät det skit mke eftersom regnet var tydligen skit hård, så jag kunde inte somna. Fast jag hörde inte åskan ;)) iallafall, jag kunde ju inte somna om, så jag satte på TVn och kollade på en konstig film. Sen somnade jag om och vaknade halv 12 :O
Haha jag tror inte att jag har sovit så länge förut ^^ .. nu kollar jag på en film som heter "  "
Som jag sa, jag är en film freAk :D

Nåja.. nu ska jag sova.. sköönt ^^  



Ge mig godis nuuu nu nu :D


Låtskrivar´N :D

God kväll. Jahapp, jag har precis suttit och kollat på filmen " John Tucker must die" haha jag är ju film freAk :D .. anyway, den var skit bra.. jag har ju sett den förut, men även om man ser filmer och kollar på dom igen så tröttnar man väll inte ? ;)  .. nej men nu ska jag komma till saken ..

Visste ni att jag skriver låtar ? :) .. jag har gjort skit många låtar som handlar om kärlek, hat, mod osv..
Vissa brukar säga att jag ska skaffa ett Youtube konto, och sjunga till mina låtar jag skrivit, och sedan lägga upp dom på Youtube.. eller vad tycker ni ? ^^ haha jag kan ju absolut inte sjunga, så det kanske är någon annan som får sjunga till mina låtar .. dvs Sofia kke ? omg hon sjunger som en ängel.. jag sväär :D



http://www.youtube.com/watch?v=Ax23komU6gk

Haha jag e skiit sämst, så jag fattar nada hur folk lägger in videoklipp, men jaja klicka på länken ist !!


SVAR.. FRÅGESTUNDEN !!"



Postat av: Isabelle

Hur länge har du bloggat ? :)
Svar:  jag har bloggat sen jag var 9 men jag har aldrig skrivit i mina bloggar. Men nu har jag gjort en helt ny blogg som jag ska satsa på ! :D

Postat av: Alicia
Hur ser din framtid ut ?
Svar: jodu, jag har faktiskt ingen aning :P .. jag hoppas att den blir lika bra som mitt liv är änn så länge. Och jag vill självklart skaffa barn, och dvs ha mycket pengar ;))

Postat av: Fanny
Om du fick välja en enda smink- grej som bara skulle finnas i hela världen, vad hade du valt då? :) (jag vet att du gillar smink) THIHI :D <3333
Svar: haha jadu, jag hade självklart valt "Mascara".. eftersom det gör ju att man ser "mer" sminkad ut ;) så mascara är det helt klart, utan tvekan !! :D <3

Postat av: Emma :P
Hehe jag gav ett förslag om din frågestund ^^
Hmm..
Vad är det mest pinsamaste sak du gjort ? :D
(En random fråga) Puss <3
Svar: haha, jag vet fakstiskt inte :D kommer inte på något just nu, men självklart har jag gjort något pinsamt. Jag kan säga en pinsam händelse, dock vet jag inte om det är de mest pinsammaste .. det var en gång då jag hade handlat på Ica. Och så kom det en tjej med sina kompisar, och jag hade precis bråkat med den tjejen.. och jag ville inte träffa henne, så jag låtsades att jag snackade i telefon. Men precis då dom går förbi så ringer telefonen, och tjejerna börjar asgarva och säga "FAIL" .. och ja jag förstår som, jag hade ackså garvat om det inte hade hänt mig.. kan berätta en till pinsam sak. När jag skulle åka till Gotland med min familj, så var jag tvungen att gå på toa. Och ja, toaletterna är ju i ett rum, ja ni fattar. Så när jag gick in i en av toaletterna så glömde jag att låsa... och det var värsta toa "kön" så först kom en gammal tant och öppnade när jag satt på toa.. och sen precis när jag tänkte låsa igen så öppnade en "Fjortis" dörren och bah: eeuuw, lås nästa gång. Och jag skämdes som fan när jag kom ut.. och jag brukar gå runt en sväng över hela Gotlandsfärjan när jag har tråkigt, men jag gjorde ABSOLUT inte det efter den pinsamma händelsen ! :$$

Postat av: Janette :)
Hejsan. Jag känner inte dej, men jag läser din blogg, eftersom den är jätte bra ! :)
Jag har några frågor :D  ..
1. vad är den roligaste upplevelsen du har upplevt i ditt liv ??
2. Gillar du Justin Bieber ?? om nej, varför ?
3. En liten konstig fråga, men vem har du varit tillsammans med senast ?
4. Gillar du någon speciell just nu ?
5. Vem är det du verkligen vågar vara dig själv med ?

Hoppas du kan svara på alla dom, hejdå :D <3
Svar: Jo självklart kan jag svara på dom :D
1. Jag har jätte många roliga upplevelser, men en skit bra upplevelse va när jag å min klass var på "Boda Borg" i oxelösund. Det var det roligaste jag gjort med min klass :D
2. Njaa, asså jag är inte direkt värsta "FANET" till honom, men jag kan lyssna på hans låtar då & då. Han är duktig !! ;)
3. Haha, inga frågor är för dumma ;) .. jo det var en kille som hette "Jocke" men det var inte så jätte seriöst. Men mitt enda riktiga seriösa förhållande var med en annan kille !! ;))
4. Njaa, nej ska jag nog säga. Jag kanske tycker att vissa är söta, men jag är inte kär i någon kille nej :P. Om jag blir kär, då måste jag gilla exakt allt om den killen. Utseende, personlighet, ögonen, leendet.. ja det mesta som man kan gilla !! ;)
5. Min kompis Sofia.. haha och vissa frågar mig om jag å hon e tillsammans på riktigt eftersom vi är "fruar" och nej vi e inte tillsammans på riktigt.. det är bara på skoj :D men med henne kan jag verkligen prata om exakt allt med. Hon är en helt underbar människa som jag alltid kommer att lita på, och alltid kommer att minnas, oavsett vad som händer i livet ! :D
HOPPAS NI FICK SVAR PÅ ERA FRÅGOR. . TACK FÖR ATT NI FRÅGADE ALLA DESSA FRÅGOR. JAG KOMMER ATT HA EN TILL FRÅGESTUND NÄSTA LÖRDAG. VAR LIKA SOCIALA DÅ OCKSÅ ;)).  HEJDÅ ! :D <3

Önskelista ?? hmm ..


Tjenare :) satt nyss och räknade, och det är exakt 21 dagar kvar till min födelsedag  :D jag har önskat mig tre saker, och dom sakerna är ganska dyra :// jag hittar inte på något mer ?
Det kanske räcker eftersom dom sakerna är ganska dyra.

1. En dag på Grönan... då kanske några tänker att, men hallå? det är ju bara att åka.. men vi är ju ganska många i våran familj, så det blir ju skit dyrt. För hela min familj skulle det kosta : "958" ungefär, bara för en enda dag på grönan.. hmm ?
2. One Piece .. det är ingenting som jag skulle kunna gå med till skolan eller så, utan det vill jag använda när jag är ute på våran camping tex. Det är ju en mys dress :D
3. Pengar ... vem vill ju inte ha pengar ? ^^ jag vill ha pengar eftersom jag ska spara till en ny mobil. Och jag vill också ha pengar till "Kneippbyn" i sommar :D asså för alla er som vet vad det är.. jag orkar inte förklara nu :P

Jahapp, sen har jag inte kommit på mera.. några förslag ? :) jag tänkte också önska mig en konsär till "Britney Spears" show i globen i augusti. Men det kostar som fan, bara för typ 2 timmar ^^

Men, men... om det är någon som har förslav så SÄÄÄGG NUU  :DD

Förresten, frågor från frågestunden läggar jag upp i nästa inlägg !! :D <3

FRÅGESTUND !!



FRÅGA VAD SOM HELST. INGEN FRÅGA ÄR FÖR DUM.

Frågestund ??



Godmorgon. Jag har fått många frågor om jag kan ha en liten "Frågestund". Vad tycker ni ? ;) ska jag ha det ? isånnafall har jag en liten frågestund i nästa inlägg :). Så det är ju bara att fråga på :D



Tjuue


Hejsan. Som jag sa i förra inlägget så skulle jag till Nicksta idag. Det var skit roligt. Jag solade dock inte. Men när jag kom hem såg jag ut som en tomat i ansiktet, och mina ben vart skit röda. Jag har bara badat. Shit vad solen tar mycket, redan nu. Men det är ju såklart bra att jag är röd, för då blir jag skit brun efteråt ^^ jag åkte ju rutchkanorna (stav) på Nicksta också. Det är ju 50:- för hela dagen, eftersom det öppnade idag. Jag gillade dock inte "Långa Banan" eftersom dom har gjort om den. Asså det man åker på är skit strävt, så det känns som att man åker på sandpapper :S. Och det gick ju inte lika fort heller. Så nu är jag skit röd, och har skit mke sår över hela kroppen pga den. Och fartbanan var ju inte öppen. Det sög, eftersom den är ju bäst. Men nu pallar jag inte skriva mera. Jah måste få tillbaka mina tights som Denice har lånat. Hon lånade dom för typ 3 eller 2 veckor sen.. (tror jag) och jag har inte fått tillbaka dom :S. Så jag måste hämta dom innan tisdag, eftersom jag åker till Gotland på onsdagN. Så det måste jag också hinna med.

Jag tror att det blir Nicksta imorgon igen. Dock vet jag inte om det blir på måndag också... jag får se hur mycket jag pallar, och hur röd jag blir. Det gör ju ont som fan att få solbränna. Fast det är ju bra såklart, för då blir jag ju brun ;) ^^.



Denna bild var från Hide för ungefär en vecka sen. Då hade jag fått en jäkla smärtlidande solbränna. Nu e jag skit brun ^^ mee like.



Nicksta !!

Godmorgon. Idag ska jag dra till Nicksta och bada med Felle. Det ska bli sjukt skoj :) jag ska möta henne vid tåget tjugo i 11. Så innan dess så ska jag städa mitt skit stökiga rum. Sen ska jag äta frukost, och duscha. Det är ganska mycket saker jag ska göra idag, så jag bloggar när jag kommer hem. Jag har tyvärr ingen bild för tilfället, men ni kan få en gammal ^^



Eller gammal å gammal, det är en bild på Gotlands hamn. Haha lite konstig bild, men den får duga just nu !! :D puss sålänge !! :*


Sommarloov ! :D

Hejsan alla människor :D nu har jag sommarlov wihoo. Det har varit en superbra skolavslutning. Vi sjöng (Gratuation song) och (Den Blomstertid Nu Kommer). Det va super mysigt. För vi kommer ju att börja på Gröndalsskolan i höst. Det ska faktiskt bli roligt ^^ fast jag kommer såklart att sakna svanis, och min klass :(. Vi splittras ju. Men det ska ju bli roligt också att få nya vänner å så :). Imorgon ska jag ner till Nicksta och bada. Eventuellt åka vattenruchkanorna som öppnar då. Fast jag vet inte :P. Vi får se :D. På onsdag åker jag till Gotland. Jag och mamma och tvillingarna ska kolla på christoffers skolavslutning, eftersom vi inte har det samtidigt. Det ska bli roligt. Sen ska jag höra av mig till Clara och se om vi kanske kan ses :D.

Hejdå sålänge :*



Måste bara säga att, sexåringarna var jätte gulliga. Dom delade ut rosor till sexorna ^^ och det var en liten tjej som gav mig en ros, och hon gav mig värsta kramen :') naaww vad gulliga dom e asså :). Bilden är från när jag sitter i bilen på väg hem :). Och rosen som jag fick av henne .. tss ^^

Parfym ..

En jätte fräsh parfym som mamma köpte till mig. Hon köpte den från "Yves Rocher" deras hemsida heter www.yves-rocher.com. Den kostade 239 :-   den luktar jätte gott. Den luktar som en blandning av blommor och frukt. En riktig sommardoft :) igentligen skulle jag få den på min födelsedag, eftersom jag fyller ju år snart ^^ men jag tjatade så mycket :P  .. så här ser den ut :


  Den rekomenderar jag ! // johanna :*


Skolavslutning !!

Hejsan. Idag har jag inte haft tid att blogga. Jag kom hem med 10 mappar, så det vart tungt å bära. Jag har ju varit en stund med Sofia också ;). Just nu sitter jag å kollar på filmen " The day after tomorrow" och dricker te. Den handlar om att isen smälter nere vid antarktis. Och vattnet forsar in mot New York. Asså det blir en stor flodvåg. Och det sägs att det blir den nya istiden.. asså i New York. Sen har det inte hänt så mycket mer :) men jag tycker att den filmen verkar jätte intresant ^^ så jag ska såklart kolla mera på den ;))

Jag tänkte berätta lite kortfattat om hur jag ska fixa mig på skolavslutningen imorgon :). Jag ska ha en klänning såklart. Den är köpt från "indiska". Jag hatar den affären, men jag älskade klänningen ^^ sen ska jag ha ett par ballerinaskor från "Din Sko". Dom är blommiga med en blommig blomma vid tårna. Ja, jag vet att det låter komlicerat men jaja :D. Sen ska jag sminka mig ( jag vet dock inte hur ) men någonting blir det ju :). Och sen ska jag locka mitt hår och sätta upp det på något konstigt sätt, jag pallar inte förklara, det är komplicerat -.-´
Sen så är jag redo och klar :D jag ska be mamma ta massa bilder också såklart :) Nej nu vart det långt igen :D men aja, värt att läsa ju ^^

Jag har inga bilder för tillfället :D men puss sålänge !! :*

Dikt !! <3

Varför finns jag, varför finns du ?
Varför står vi här idag just nu
Alla stunder alla dagar.. vad händer ?
Varje sekunder är underbara, men är det såhär du känner ?
Jag vill lägga mig ner och gråta, men palla slösa tårar på dig ??
Dig kommer jag aldrig förlåta snälla tro mig.
Kom inte tillbaka och be om förlåtelse, det är bara slöseri med tid.
Jag vet att du inte kan se, att jag vill ha lugn och frid.
Gå och häng dig någonstans, du har endå inget liv.
Jag önskar att jag inte visste vart du fanns, jag måste börja om och ta ett kliv.
Jag vet att det blir svårt, särskilt utan dig ..
Men du tar onödiga saker så jävla hårt, du sviker bara mig.
Lycka till med allt, men jag hoppas att du kommer få lida..
All smärta jag har tagit emot, nej det kommer aldrig sluta svida.
 
Så hejdå för evigt ! <3


Sämsta dagen ...

HEJ PÅ ER !! :D

Hej på er :D. Idag har jag varit på lövhagen hela dan. Mina fötter är typ döda. Fast jag orkade inte vara med så jag hängde runt med Denice istället ^^. Jo jag va med, men jag orkade inte. Jag är död nu. Halv 4 ska jag till sjukhuset med Mamma Hugo o Ville. Dom ska mäta och väga sig... asså Hugo å Ville. Jag orkar inte följa med, men jag måste. Imorgon är det städdag i skolan. Det suger ... men på Torsdag är det skolavslutning, och det ÄGER !! jag ska springa ner till nicksta och hoppa från tian med mina avslutningskläder `^^ ( säger vi ) .. tss.

Nejmen nu ska jag äta något. Jag är vrålhungrig. Hejdå sålänge :*

OCH NEJ JAG LÄGGER INTE UPP NPGON BILD NU !!


Friluftsdag :SS

God kväll alla bloggläsare. Just nu sitter jag och lyssnar på musik. Jag ska snart gå lägga mig, eftersom jag ska till skolan imorgon. Eller jag ska till Lövhagen eftersom vi har "friluftsdag". Det suger, fast om 2 dagar är det ju SOMMARLOOV :DD
Man kan nästan inte tro det. Inte jag iallafall :). Tiden har gått så himla fort. Och nästa termin börjar hela min klass på Gröndalsskolan. Asså vi kommer att splittras, fast jag tycker att min nya klass duger :)) jag fick iallafall många tjejor från min klass ^^ det är ju bra iallafall. Och jag hamnade såklart i samma klass som Sofia :D det är ju det bästa :P. Jag kommer att börja i 7A. Najsigt huh? ^^
Nejmen jag tror att det kommer att vara jätte roligt. Jag ska berätta lite om min dag idag :

Idag har jag inte gjort någonting alls. Jag har bara suttit vid datan.. tss ^^  *soo johanna ztyle*
Sen skulle jag vara med Sofia, men hon hörde aldrig av sig. Dumma fru :D
Men jag ville gå ut en stund å ta lite luft, så jag va ute med Hugo å Ville en liten stund :)
Detta var min tråkiga måndag :) fett konstigt det kändes imorse att inte gå till skolan :O
Det är ju liksom Måndag :D

Ojoj vad detta inlägg blev långt. Aja.. hoppas ni orkade läsa allt.. tss ^^
Nu ska jag äta något och gå å lägga mig. Mer uppdatering blir det imorgon när jag kommer hem från skolan. Pusselipuss <3

PALLAR NTE LÄGGA UPP EN BILD NU, ÄR TRÖTT SOM FAN OKEJ ?? :D


kissie !!

Förut tyckte jag att Kissie bara va en äcklig slampa som gick runt och knullade alla och gjorde 333999 operationer. Jag tyckte helt enkelt att hon va mycket sötare innan hon opererade sig. Men 1 år senare började jag att läsa hennes blogg. Jag tyckte att den va skit bra. Jag läste den vaarje dag. Tillslut började jag att älska henne och hennes blogg. Sen såg jag alla dumma kommentarer som tex : fyfan jävla slampa gå och häng dej .. jävla fitta, inse hur ful du är osv ... hur kan folk vara så respektlösa ??

Förut gillade jag inte kissie alls. Men nu har jag absolut ingenting emot henne. Jag läser ju hennes blogg varje dag. Hon ska ju inte kränkas bara för att andra skriver massa dumma kommentarer. Fast hon har ju också flera kissie fans som läser hennes blogg varje dag. Och det är ju bra :)

Läs och följ hennes blogg : www.kissies.se. <3

  Kissie <3


Saker till skolavslutningen !

Hej på er. Jag har ju kommit hem från Gotland u know ?? :)
Nu sitter jag å kollar på finalen i Big Brother 2011. Jag ville såklart att Martin skulle vinna. Men han kom iallafall trea. Det va Simon som vann :D. Wihoo. Iallafall nu ska jag visa vad jag ska ha på skolavslutningen på måndag, och vad jag har köpt när jag va i haninge :

 Kort till mamma (mors dag)

 Keps från Stadium :)

 Skor till skolavslutningen :)

 Örhängen till Skolavslutningen :P

 Solglasögon från H&M :DD

 Magtröja till sommar :))

 Läppglans ;))


Det va allt. Tack för att ni har låtit Big Brother vara med i tv. Ett riktigt jävla grymt program. Synd att det är slut nu för detta säsong. Självklart kommer jag att följa det nästa säsong också, om det blir något mer Big Brother.

Kärlek och respekt till alla, punkt och slut - Gurkan


Blogg-Paus ..

Hej på er :) jahapp, jag hittade min telefon tillslut. Jag hade glömt att jag la den i Johannas väska xD SÅÅÅ smart :D
Ialllafall som ni ser på rubriken så kommer jag att ha bloggpaus. Det är därför att jag åker till Gotland ikväll. Och jag kan bara blogga om jag är hos min pappa. Men jag vette fan om jag åker till honom ;)
Men om jag gör det så ska jag såklart blogga ^^
Nu måste jag packa klart så vi ses. Ni kan få se lite bilder från när jag var på Gotland för ett tag sen :) 

HA ETT NAJSIGT LOV :)<3

 Den hemska båten *suck* :(

 Gotland :)

 En bild från vintras med syrran :)

 En bild som min syrra tog ^^

 Älskar denna bild ^^

 Saknar dig systerN min <3

 Ååh vad jag saknar dig Jessie :(( <3

 En skit konstig bild jag bjuder på ^^