Haninge!

Hejhej :)
Sitter och äter vindruvor och kollar på xfactor :)
idag har jag och Julia varit i Handen. Jag handlade upp mina pengar igår, så det vi gjorde var att käka på donken, gå runt o titta och prova lite. Men hon köpte en skit snygg vit stickad tröja :)

Sen så åkte vi hem och chillade lite :)
det var dagen idag! puss


Stockholm hela dagen!

Godmorgon :)
Hann inte blogga igår, så jag gör det nu istället.
Igår var jag i Stockholm med mamma. Först satte jag mig på tåget mot mammas jobb, och en stund senare gick vi ner till Nacka Forum som ligger precis mittemot hennes jobb. Men jag hittade inget där förutom ett par fodrade sneakers nu till vintern!
Gick in på Gina också och testade världens snyggaste och skönaste jacka. Ska köpa den nästa månad. Dessutom så var det typ någon fashionweek där, då modeller gick på nån catwalk? och sen så sjöng molly sanden.

Efter Nacka forum åkte vi till Sickla. Och där hittade jag ett par boots på skopunkten. Jag kan ta bilder i ett inlägg sen om någon vill se. Så det var allt, pusshej!

Like a boss ;)


Ridning!

Hej på er :)
ligger i sängen och kollar på Paranormal Activity på tv11 :)
skit läskigt, dör!
idag har det varit vanlig skoldag, sen så har jag ridit. Det är så jävla kul så det inte finns :D
när jag kom hem åt jag lite och tog en glass, haha glassen var pytteliten :)
nu ska jag kolla vidare, puss!


Cp lampa..

Ajj, fick världens största stöt i fingret av min äckellampa. Det enda jag skulle göra var att byta glödlampa, råkade sticka ner fingret i den där grejen och fick stöten, och lampan flyger iväg som jag vet inte vad?
Hatar den lampan..


Segt

Lördagmorgon.. börjar dagen med att äta yoghurt. Idag blir det en ganska seg dag. Vädret är inte på topp, ser ut att bli en mysig filmdag!
Få se sen senare om jag ska beställa mina uggs, är ju svinkallt ute nu. Måste liksom gå med vantar, snart mössa? vinter på G

Ny ska jag äta godis, haha!


Sent inlägg + saker jag ska beställa!

Inlägget skulle publicerats igår? aja!
här är det jag ska beställa så småning om! det mesta är från Golddigga :)

Godnatt


..

Skit trött!
imorgon ska ni få se vad jag ska beställa nästa helg ;)

Godnatt!


Kvällens bästa :'D

Hejsan :)
sitter i soffan och kollar runt lite på facebook. Hittade ett skit roligt klipp, åh jag dog bokstavligen :D
skit kul! måste ses ;)
lite senare ska jag kolla fångarna på fortet och kanske en film. Har köpt en ny Frida tidning och lite godis också. TGIF :D
 
 
 
 
KOLLA! annars slår jag er :)

Varning för äcklig bild!!!

HELT SJUKT!
Ser sånnahär bilder på Facebook dagligen, hur kan folk ens lägga ut sånt här? blir riktigt förbannad. Är det så man gör för att leta likes eller uppmärksamhet? bilden gör mig illamående. Även om bilden skulle vara fake eftersom många bilder som sprids är det så skulle jag ändå tycka att det här är vansinne.Och som tex 'Share this photo, or your grandma will die' .. alltså att man ska dela bilden om man inte vill att sin mormor ska dö. Respektlösa människor som gör sånna bilder. Usch....
 
 
 
 
 

Rip

Klippte nyss sönder mitt bankomatkort. Passade på att klottra ner det också :) Imorgon lär jag ångra det, haha..


Ny parfym!

Mamma kom nyss hem med en parfym som luktar såååå gott. Nya favoriten :)

Idag kom jag hem från Gotland. Känns skönt faktiskt. Träffade Felicia en stund också, eftersom hon åker till London imorgon. Mer har inte hänt :)
ska kolla runt lite på nätet efter uggisar tänkte jag. Är så sjukt skönt att gå i, och nu är det höst, snart vinter, då är det extra skönt att gå i. Vill bara inte köpa för fullpris, kostar liksom över 1000 spänn :/

Dåliga bilder, men aja. Godnatt!


Fredag!

Hejsan :)
Sitter just nu och kollar på när halva klassen spelar volleyboll.
Jag orkar inte vara med, skit tråkigt :)
Efter skolan kommer det att bli riktigt stressigt. Jag ska nämligen till Gotland ikväll, så jag har väldigt mycket jag måste göra. Det sköna är att båten åker på kvällen, då kan man ligga och sova, ehe :)

Så nu vet ni :)


Finally!

Längtar ihjäl mig..


Hej ...

Har inte bloggat på två dagar, vilket känns hemskt. Men somsagt, jag har inte så mycket tid för det nu när det är skola osv. Men jag försöker :)
imorgon blir det en städdag. Hugo och Ville åker ner till Gotland och bor hos min momor. Mamma och magnus ska åka till Cypern. Lite avis man är då -.- 
så imorgon ska jag och mamma börja dagen med att städa, sen lämna dom små nere vid hamnen och senare handla inför veckan. Som vissa vet så ska jag vara hemma den här veckan när dom andra är iväg. Jag tycker att det ska bli jätte skönt, eftersom jag älskar att vara själv ;) sååå skönt! 
 
Jääätte ointressant inlägg, men aja :) 
 
 
Gammal bild, från början av 2011 :)