New!

Godmorgon!

Köpte en tidning igår innan vi skulle ta tåget hem! såg efteråt att det var på Engelska! och nästan hela tidningen består av One Direction + många affischer :D ska roa mig med den en stund nu, puuss'


Shopping bitches!

Idag har jag o Felicia varit i Farsta och shoppat! blev lite saker faktiskt! kan göra ett nytt inlägg sen kanske, puusss!


Båten

Nu åker vi hem.. det blåser jätte mycket, klass 1 varning! kuuuul.


-

Sick!
Mår satans illa, varit nära på att spy hela tiden. Imorgon bitti är det båten hem, kuuuuuul! och nej det är inte spya i, bara vatten..


Packa!

Hemfärd imorgon, sköönt!


Nya inredningen!

London theme ;)

https://cdn1.cdnme.se/cdn/7-1/2737441/images/2012/pic_50db470d9606ee5a81450578.jpg" class="image">


Mat hos Farmor!


Me likey!

Imorgon sticker jag o köper dessa, 350:- hyffsat för ett par Converse :)


God Jul!

...Till mina söta läsare ;)


-

Hejhej!
Idag har jag varit på stan och handlat lite mer julklappar med Jessie. Imorgon så ska jag, min brorsa och pappa vara hos farmor. Hur länge jag stannar på Gotland vet jag inte.. kanske åker hem till Nyår om jag vet vad jag ska göra. Men det bestämmer jag i veckan.

God jul!


Present till mami

Köpte ett jätte fint armband igår. Tänkte ge det till mamma i julklapp. 250:- för ett armband, gaaalet. Men det är ett märkes armband, snow of sweden.

Vaknade precis upp också. Ska sticka ner till stan sen med Jessie och handla. Sååå skönt att vara på Gotland igen :)

https://cdn3.cdnme.se/cdn/7-1/2737441/images/2012/pic_50d6b984e087c35cb848b3dc.jpg" class="image">


julsång med tomtebloss


Igår:

Igår stack jag upp till Sofia. Vi chillade ute först, sen stack vi in och åt mat och kollade på filmen "insidious" skit läskig. Efter det kollade vi på Portkod 1321. Sen stack jag hem. Har massor att göra idag. Städa, packa, handla osv.. Åker till Gotland ikväll om jag har glömt nämna det!

Så så är det! firar jul hos min pappa det här året! myys!
Nu måste jag upp o duscha, ciaoo!


Smiiiink!

Har öppnat alla luckor, och här är resultatet ;)


Baka Baka..

Nu har vi precis bakat marränger. As äckliga..
snart drar jag upp till Sofia ;))


Jag har kul!

Laddat ner massa roliga appar! helt sjukt vad road man blir..


Sleepy!


Nacka!

Nu sitter jag och Felicia på tåget. Vi ska till Nacka och julhandla lite julklappar. Sen ska vi gå till mammas jobb och dricka choklad, hihi :)


Hejhej

Nu ska jag ta och sova. Anledningen till att jag inte har bloggat är att igår var jag barnvakt hela dagen, och idag har jag städat! har också plockat ner mina fina affischer.. känns skit tomt :(
Nu ska jag sova. Skööönt!!

Okej 2 affischer kvar :)


Frukost!

Börjar dagen med frukost!!
Barnvakt idag då!


Ny header!!

Vad tycks?
laddade ner ett program som funkar hur bra som helst. Men jag klippte ihop en header lite snabbt för tillfället. Om den funkar så har jag kvar den, annars gör jag en ny så småningom när jag få tid till det. Så är det :)

Geee mig!

Vill ha fler Hunters, haha!
Ville ju ha vanliga svarta, men dom här är så jävla snygga så jag dör!

Måste tipsa den här sidan. Det var här ifrån jag köpte mina svarta stövlar + 2 st strumpor för 1167:- så mycket kostar lixom ett par stövlar och jag fick 2 strumpor till för det priset! gratis frakt också, direkt från England. Kommer beställa där ifrån fler gånger, helt klart :)

https://cdn3.cdnme.se/cdn/7-1/2737441/images/2012/pic_50c8c92bddf2b321660007df.jpg" class="image">


Rubrik fan!

Skola idag som vanligt. Gick väl bra antar jag. Känner att skolan måste komma i första hands val nu, att jag får F i franska är inte det roligaste, tippar på F i matte också..
Usch är hur trött som helst. Pallar inte. Tänk att bara slippa skolan. Fyfan vad skönt med lov snart!


Hunter!

Äntligen har dom kommit :)
Är super nöjd!


Seg dag!

Kom in precis efter att ha varit ute med Hugo o Ville. Haft 2 prov idag, 1 prov igår. Gick inte bra på någon av dom. Skit dåligt. Skönt att slippa tänka på all plugg nu i helgen. Blivit mulad ett antal gånger också. Nej usch, denna dagen har varit seg. Men imorgon är det fredag, wihooo!


Fitt tåg!

Jävla tåg asså. Jag och sofia mötte en tjej i en tåg kur som sa att hon hade väntat i 1 och en halv timme på tåget. Bara för att åka 2 stationer hem. Och det är långt. Tänk att stå i flera timmar i kylan. Usch. Typiskt med snö asså..


Sovmorgon!

Lagom skönt. Snart är det jul och jullov. Jag ska fira min jul hos pappa på Gotland. Vad jag vet så är det mer snö där. Känns som att det inte är så mycket snö. Jag vill åka skidor, jag längtar så himla mycket.

Nu måste jag göra mig iordning. Pusshej!


Beställt:


Middag med tjejorna!

Nu är det middag. Tacos. Sjukt gott är det. Herregud vilken fin stuga vi fick, 2 våningar. Skit mysigt. Jag, sofia, ariana, gullan, wilma och sandra. Myspys.

Sen blir det party in tha stuga. Tur att vi har massa godis o läsk, hihi. Pusspuss!


Lunch!

Nu har vi precis ätit. Snart börjar vi igen. Puusss'


På bussen:

Nu sitter vi på bussen mot södertälje. Det ska bli skit kul :).