Bloggar senare ..

Aaah jag bloggar så dåligt nu. Aja, jag berättar mer om det lite senare. Är lite upptagen just nu. Ses sen ..


TÄÄÄÄVLAR !!

Jag tävlar (igen) om ett presentkort värd 600:- på hemsidan: www.uffessakerochting.s. Det är sjukt bra grejjor där inne så gå in på hemsidan å kollllaaa.

(Tävlingen är på Miixx blogg.. www.miixx.se)


Sjuk + bio ..

Hejsan :). Jag har inte bloggat så mycket, för jag har varit sjuk hela helgen. Men nu är jag frisk igen :D. Jag ska snart gå hem till Vendela, tror jag. Sen senare ska jag väl gå på bio med Sofia.. hennes blogg:
---> www.soflar.blogg.se. Jag tror att vi ska på bio iallafall ;). Isånnafall ska vi se filmen "Jag saknar dig". Någon som har sett den? den verkar jäääätte bra :P. Jag har precis duschat och deltagit i massor av tävlingar .. hehe. Börjar snart bli beroende? ;). 



En random bild på Hugo o Ville när dom var små :) .. tiden går otroligt fort. Ja iallafall när dom växer :P. Hejdåå sålämge. Ses senare ..

Tävlar !

JAG ÄR MED OCH TÄVLAR OM ETT HALSBAND FRÅN berlockshop.se  I DENNA BLOGG: www.millahoman.blogg.se

 Visst e den fiin? ^^


VINNARNA !!


Jag har beslutat 3 vinnare nu till "Veckans blogg", och 1 vinnare till Extra-priset (Länk i menyn osv). Det var ett jätte svårt beslut, jag kollade på alla bloggar och dom var jätte fina. Nu ska jag säga dom 3 första vinnarna är som får priset: Länk, en bild på dend header och en motivering varför jag tyckte den skulle vinna. Då är det dags att berätta då ! :D


VINNAREN 1: www.browngirlie.blogg.se. Jag valde hennes blogg, eftersom hon har tävlar förut, men aldrig vunnit. Och hon är en jätte söt tjej med en jätte bra blogg som jag följer. Hennes blogg är värd att besöka, så ta en titt in på hennes blogg. Läs, kommentera och följ :)

GRATTIS :D

 



vinnaren 2: www.iwanttakeapicture.blogg.se. Jag valde henne för att hennes blogg är grym :), och hon är otroligt söt. Hennes blogg handlar om hennes vardag och hon gillar "Ulrik Munther". Hennes blogg är absolut värd att kolla på. Så kika in på hennes blogg en snabbis och lämna en kommentar, eller börja följa :).. det gör jag. Sofie.. din blogg äger  ;) (därför valde jag hennes blogg)

GRATTIS fina du :)




VINNARE 3: www.speazy.blogg.se. Jag har inte följt bloggen så mycket, men det är faktiskt bra så jag kommer definitift börja följa den. Och jag tycker att hon skulle vinna, eftersom hennes blogg är jätte fin, och hon är jätte söt.

GRATTIS ! :D




OCH DEN SOM VINNER EXTRA PRISET OM ATT VARA LÄNKAD I MENYN, OCH I VARJE INLÄGG I EN HEL VECKA ÄÄÄÄÄÄÄR: .........

www.perssoneemma.blogg.se. Jag valde henne eftersom hon har en jäääätte fin blogg. Och hon har en jätte söt hundvalp :). Headern är helt perfekt. Jag verkligen älskar den bloggen. Jag tvekade inte ens. Alla måste besöka hennes blogg. Den är hur bra som helst. Så jag vill gratta dig för vinsten :D

GRAAATTIIIIIS :D





TÄVLINGEN AVSLUTAD!!!.. LÄS HÄR NERE:

NU ÄR TÄVLINGEN AVSLUTAT OM ATT BLI VECKANS BLOGG. DET ÄR MÅNGA BRA BLOGGAR SOM HAR ANMÄLT SIG, SÅ DET KOMMER BLI SVÅRT. NI UPPFATTADE INTE DET SÅ RÄTT TROR JAG, MEN 2 TVÅ BÄSTA BLOGGARNA KOMMER ATT FÅ EN LÄNK I MENYN, OCH BLI LÄNKADE I VARJE INLÄGG JAG SKRIVER I EN HEL VECKA. OCH HUR KUL ÄR INTE DET? :) .. ANNARS KOMMER DET VARA 3st SOM VINNER ETT INLÄGG MED EN BILD, LÄNK OCH EN MOTIVERING VARFÖR JAG TYCKTE DEN BLOGGEN VAR VÄRD ATT VINNA.

VINNARNA VÄLJER JAG UT IKVÄLL. ÄR DET FLER SOM ANMÄLER SIG SÅ ÄR DOM INTE MED.

VECKANS BLOGG !!


  • Skriv "Jag är med"
  • Vill du ha större chans att vinna.. skriv i din blogg att du tävlar om att bli veckans blogg på (www.mlajg.blogg.se), och en motivering varför du vill vinna. Sedan länkar du det till mig i kommentarsfältet.
  • Jag väljer ut 3 vinnare. Tänk nu på att man har en stor chans att vinna om man gör det som står här ovan.
  • Man vinner en länk och en motivering varför "JAG" valde just sin blogg .. osv.
  • Skriver man mycket text i sin blogg om "min" blogg vinner man en länk i VARJE inlägg i en vecka. (Glöm inte att länka det i kommentarsfältet !)

Hoppas det inte blev för komplicerat. Men bara man gör det som står. ANMÄL DIG NU !


Shopping i Farsta !

Hej på er. Idag har jag handlat i Farsta. Jag köpte inte så mycket, men jag köpte det jag behövde. Och dessutom har jag klippt mig :D. Jag har bara klippt topparna (hon tog typ 5 cm :O..) och sen klippte jag upp håret skit mycket :). Nöjd blev jag iallafall :P. Jag orkar inte ta kort, så jag snodde bilderna från hemsidan på vad jag handlade:

chinos från Lindex 249:-






Trosor från Gina Tricot 3 st/ 99:-


Jag saknar dig!

Hej. Jag tänkte nyss på en film. Jag måste ju gå på bio snart, det var ju skit länge sen. Och då tänkte jag se filmen "Jag saknar dig". Den verkar jätte bra. Jag bara längtar tills den kommer till Nynäshamn :thumbup:
Är det någon som har sett trailern på filmen?
Isånnafall kan ni se den här:



  Vill se nuuuu ;P.

Eeegooo !






Glee.. sedan film !

Hejsan :). Idag har jag inte hunnit blogga.. asså på dagen. Jag har städat, kollat på film och så. Men jag brukar oftast blogga på kvällen :D. Nu ska jag se Glee som börjar klockan 20.00, och det är den nu :D. Efter det ska jag kolla på en film på 6an klockan 21.00 som heter "Familj på väg". Jag har sett den förut, och det är sjukt rolig :D.

Nu ska jag kolla på Glee.. hejdå :)




Ny vecka !

Godmorgon. Jag har inte bloggat så mycket på det sitone, men nu när skolan och allt börjar så ska jag börja blogga mera :). Jag tänkte berätta om min vecka :D.

Måndag: Bada i Nicksta med Sofia
Tisdag: Vara hemma och städa
Onsdag: Inget planerat
Torsdag: Inget planerat
Fredag: Åka till Grönalund?
Lördag: Gröna lund?
Söndag: Gröna lund?

Dom 3 sista dagarna står det att jag ska till Grönan, men jag vet inte exakt vilken dag. Men det är inte heller bestämmt om vi ska dit eller inte. Bara kanske. Annars ska jag till Nicksta med Sofia.









Kamera: dsc-s950 (SONY)
Fotograf: Sofia Larsson


Träning !

Godmorgon :).Nu har jag precis vaknat.. och jag tänkte börja träna lite :D. Jag ska börja göra det varje dag tills skolan börjar, och när den börjar ska jag bara träna på helgerna. Man blir ju skit trött efter skolan, så det är nog ingen bra ide :). Annarshar jag inga speciella planer idag. Jag skulle igentligen ner till Nicksta med Sofia och Wilma, men vädret är ju inte på topp :/. Fast vi får se :).

Nu tänkte jag inte skriva ett toklångt inlägg :). Så nu ska jag äta frukost och börja träna lite. Haha om jag nu lyckas gör det varje dag :D.




 Jag ääälskar den här låten :D. Nya träningslåten.. hihi :). Ses sålänge :*

KOM IGEN NU !!!

Ni har väl inte missat att gå in på detta? .. det är sjukt bra som helst. Jag har fått skit många läsare därifrån. Klicka på länken, oavsett om du redan är medlem där. Hjäälllp miiiig ..

www.bloggriket.se
www.bloggriket.se
www.bloggriket.se
www.bloggriket.se
www.bloggriket.se
www.bloggriket.se
www.bloggriket.se
www.bloggriket.se


Home sweet home..

Godkväll. Det blev stressigt imorse, så jag hann inte skriva ett inlägg :S. Nu är jag iallafall hemma i Nynäs igen :D. Jag har precis varit ute med Sofia, Daniel och Chris. Sen innan gick jag och Sofia ner till Nicksta och kollade på när Marcus, Daniel och Chris badade :P. Nu var jag så trött att jag bara drog in.. snällt :)

Men iallafall så det är nog det enda jag har gjort. Nu ska jag mumsa i mig min toblerone och dricka Trocadero. Byyee :)







På andra bilden ser det ut som Sofia kissar HAHAH ..


.

Tankarna far omkring..

Uugh..

Godkväll :). Åååh fyy vad jag mår illa :/ har känt att jag vill spy hela jävla tiden :(.
Nåja. Det är lite bättre nu. Jag hooopppaaas över hela min kropp att jag e frisk imorn, så jag kan få åka hem. Jag vill bara HEM just nu. Ja.. det blir en spännande natt i natt. Skulle igentligen vara med Linn och min brorsa idag och vi skulle bada och äta godis.. men nej det blev inte av eftersom jag inte mådde så bra. Skit också.

Iallafall om jag e frisk så ska jag åka med bussen .. vilken tid kommer jag inte ihåg nu? men tidigt iallafall :D
Och sen åker jag direkt ner till båten och åker hem. Skööönt.





Nåja. Nu tänkte jag ta en Alvedon och gå och lägga mig. Jag ska bara se klart på filmen "Just go with it" tror jag att den hette??.. aja jag kanske hinner blogga imorgon innan jag åker. Annars bloggar jag ju imorgon kväll ;).. och jag lovar att min blogg kommer att bli bättre. Det är bara det att det är ju sommar som jag har sagt 10 gånger nu.. aja iallafall och då orkar man ju inte blogga :). Men snart då jävlar ska det bloggas :D. Nu ska jag sova. Godnatt :*

Tja

Haha rolig rubrik. Kom inte på något annat :P. Hej förresten :). Idag har jag inte gjort så mycket. Jag tror seriöst att jag är sjuk :/. Har varit spyfärdig hela dan, och igår med :(. Och imorgon åker jag med båten till Nynäshamn igen. Sääg inte att jag är sjuk då :/. Jaja det börjar bli höst iallafall :O
Okej det hade inte med saken att göra.. jag har tråååkigt tralala.

Iallafall. Jag har ju ingen bild, eftersom jag är ju hos pappa :S. Men jag kanske bloggar senare.. puss <3

Kneippbyn

Här kommer det 2 filmklipp från Kneippbyn när jag och Vendela var där. Första är när vi trampar trampbåt, och andra är när jag åker stocken, och vendela filmar :D








Hahah japp.. vi filmade inte så mycket på kneippbyn, eller några kort, eftersom vi ville ju åka allting hela tiden :) .. och det är ju bara jobbigt att filma och ta kort hela tiden, asså ta upp kameran och lägga ner den i väskan igen. Men ja. Det här är vad jag har :)

FÖRLÅÅÅT ..

Hejsan. Jag har varit skit dålig på att uppdatera.. förlåt. Men nu när det är sommar så orkar jag verkligen inte att sitta vid datan lika mycket. Menmen. Iallafall så är jag ju hemma. Och det var sååå skönt att få komma hem :). Men jag åker till Gotland ikväll igen. Japp.. man får ju passa på medans det är sommarlov :D. Men jag kommer hem typ nästa helg igen ;). Fast jag kan ju blogga hos pappa :).

Nu ska jag gå ner med Christoffer på Nicksta och bada :D. Sen ska vi hämta tvillingarna på dagis ;). Yes.. annars har jag inte gjort så mycket idag :). Lite bilder kanske ?? ;).. och från kneippbyn när vi var där :D
 

Så söta som vanligt.. hihi :)



Världens längsta man.. hah undrar om han verkligen har haft någon kvinna i sitt liv :D.. stackars kvinna isånnafall. HEHE



Pippihuset :).. hehe och det roliga är att det är ju huset från orginal filmerna av pippi :D

 Så det var allt. Lite bilder från kneippbyn ;).. kan lägga in mer senare. Orkar inte nu :D .. bye sålänge :*

MåndagsFixx (2) + dagen..

Hej. Haha rubriken är kanske lite komplicerat, men jag menar att jag ska göra "MåndagsFixx" (som jag gjorde förra mådagen också) och vad jag har gjort idag ;).
Idag har jag varit med Emma och badat i "Badhusparken". Asså det är en strand ;). Sen gick vi hem till henne och hoppa studsmatta och snacka lite om massa saker :). Och vanligtvis så brukar jag vara en riktig bad-kruka.. men inte idag inte :D .. trots att det var kallt i vattnet så hoppade jag i direkt :D. Mooodig :).

Iallafall. Nu sitter jag med ansiktsmask i ansiktet :). Jag har försökt övertalat mig själv att jag ska ha det varje måndag :D. Så efter detta inlägg så ska jag tvätta bort det ;). Och jag använder såklart den där ansiktmasken från märket "Chantelle". Den är suuuper bra :) .. finns att köpa överallt tror jag? :)

 

Badhusparken, där vi badade :)                                                              



Ansiktsmasken som jag använder :) .. och den luktar skit gott (a)