Gästinlägg

Hejhej:)
Sofia här.
Jag gör gästinlägg på johannas blogg :D
Just nu sitter vi vid en av skolans bänkar, vi har precis haft franska och nu har vi håltimme. Efter skolan ska vi käka pizza (y)
Jag har också en blogg som ni gärna får besöka: www.soflar.blogg.se
Ses där, puss hej :D

/ Sofia Larsson


Skola !

Godmorgon. Nu är jag i skolan. Just nu Har vi NO. jag bloggar just nu med mobilen. Fast jag kommer blogga lite mer senare :)

Bilden var från igår..


Nattinatti

Ska kolla röstningen på idol sedan sova. Skööönt. Bloggar imorn, eller senare.

Sov sött ! <3


Till Sofia

Haha Sofia, klottrade på tavlan på engelskan idag. Hahah :D


Bloggar på telefonen

Hejsan. Nu kan jag blogga på min iphone. Bra va ? :) och då kan jag blogga var jag vill. Ladda nyss ner den nya appen. Glad är jag. Bra att den appen finns. Så bara så ni vet, kommer numera blogga på min mobil ;) <3.

Pussheej !


Tjatja

Hejsan.
Idag har jag varit i skolan. Men jag gick hem för jag mådde inge bra.
Haha jag har ju fixat en ny bakrund :) .. och det ser failat ut med headern, men jag ska byta header.
Jag ska testa på fotboll nästa måndag :D .. jag ssuger på det så det kommer väl gå sådär :/
Men då får jag se om jag gillar det eller inte :D
Jag har sett att några vill ha fler läsare, och jag kommer fixa det. Det som kommer att hända är att ni får fler unika besökare och många sidvisningar. Ni lär nog märka när ni får det om ni kollar på "Statistiken".
Och jag kan inte garantera att ni har så många läsare per dag, men det kommer ju vara fler som följer bloggen, det lovar jag :)¨

Och imorgon ska jag lägga in ett videoinlägg där jag och Sofia är en sväng på stranden. Och då kommer sofia att *.... . .......* .. ni får se då ;) .. jag hinner inte lägga in den ikv.

(Jag har inga bilder här på mammas jobbardator)

Vad tycks?

Har ni märkt det?
Ny bakrund, ska så småningom byta header också.

Men visst blev det bra? :)
Hiss/diss?

FLER LÄSARE !

Hörreni .. jag har ett skit bra knep hur man lockar till sig många läsare, MEN jag säger inte hur.

OM NI VILL HA FLER LÄSARE KOMMENTERA DET HÄR INLÄGGET ATT NI VILL SÅ KAN JAG FIXA DET ! :)
dET ÄR SKIT ENKELT OCH STATISTIKEN KAN HÖJAS UPP TILL 50 FLER LÄSARE, OM MAN NU HAR TUR.
SOM SAGT, JAG SÄGER INTE HUR, JAG FIXAR DET ÅT ER ISTÄLLET. VÄRT ETT STORT FÖRSÖK.


Mys söndag !

Hejsan.
Tänkte berätta vad jag har gjort idag. Jag har faktiskt inte gjort mycket alls. Ville har varit sjuk idag och spytt med hög feber. Stackarn. Och jag har ju inte gjort så mycket idag heller. Har mått jätte illa heela dagen. Så det har bara varit en mys söndag idag. Jag vet inte om jag börjar bli sjuk, för jag har frusit hela dagen, jag äter ingenting och jag känner mig svag i kroppen. Det enda jag har ätit idag är en macka, vatten, banan, proviva och popcorn. Proviva är bra mot magen så min mage blev iallafall bättre.

Jag hoppas jag inte är illamående eller något sånt imorgon, för då är de skola. Om jag ska vara helt ärlig så älskar jag skolan ;). Det är faktiskt skit kul.. särskilt på den skolan jag går på :D. Fast annars har jag inte gjort något alls idag. Förutom att jag var ute med Hugo en liten stund förut. Han tycker ju inte att det är roligt att leka utan ville, men han orkade inte. Stckarn :( .. hoppas på att han blir bättre imorgon då. Gassh vilket långt inlägg. Nu får jag ta och sluta ! :)  Hejdåå






Innerst inne vet dom om att dom har fel och du är underbar ! <3

Jag är kääär i denna låt !
Jag tycker den är så sjukt vacker.
Den stämmer perfekt till hur världen faktiskt är idag.
Kan bara inte sluta lyssna på den.

Så lyssna och njut ! <3


DAGENS LÅT !

Har varit i skogen idag och plockat svamp. Då lyssnade jag på denna låt typ 10 ggr.
Jag tycker den är skit bra :)
Så den får faktiskt bli dagens låt.


BILDBOMB !!

Hejsan bloggen. Har inte bloggat på länge, jaja ni får en stooor bildbomb istället :)
(Bilderna kommer från min Iphone 4)
























Det var nog allt :) .. det blir för långt inlägg om jag lägger in fler bilder. Men ni fick några iallafall ! :)
Lite bilder från mobilen. Kanske inte dom bästa, men huvudsaken är att man ser.
Idag har jag ingenting planerat. Vill typ ut och fota i det fina vädret, men jag har ingen att göra det med :(
Har frågat varenda en :(
Jaja :) .. får väl vara hemma och städa lite istället då Hejdå :D


Senare ..

Nu ska jag dra. Berättar senare..

LÄÄÄÄÄS FÖRFAN !

LÄS, KOMMENTERA OCH FÖLJ DENNA BLOGG ----> www.soflar.blogg.se

Bloggen är skit bra :) .. tack vare mig fick Sofia en skit bra header ! :)
Bra vah?

Så följ den bra bloggen, om ni inte vill kan ní ju alltid kika in lite snabbt bara? :)

SÅ GÅ IN NUUNUNUNUNUNUNU ...

www.soflar.blogg.se
www.soflar.blogg.se
www.soflar.blogg.se
www.soflar.blogg.se
www.soflar.blogg.se
 www.soflar.blogg.se
www.soflar.blogg.se
www.soflar.blogg.se
www.soflar.blogg.se
www.soflar.blogg.se
www.soflar.blogg.se
www.soflar.blogg.se
www.soflar.blogg.se
www.soflar.blogg.se
www.soflar.blogg.se
www.soflar.blogg.se
www.soflar.blogg.se
www.soflar.blogg.se
www.soflar.blogg.se
www.soflar.blogg.se
www.soflar.blogg.se
www.soflar.blogg.se
www.soflar.blogg.se
www.soflar.blogg.se
www.soflar.blogg.se

Va bara tvungen med så många länkar .. thihih ^^ <3

Gotland ! ..

Nu drar jag till Gotland.
För er som har missat det så är jag Gotlänning, och har bott på Gotland hela mitt liv tills jag började 4an i Stockholm.
Så nu drar jag till Gotland igen.
För min mormor fyller år imorgon, och dessutom ska jag till min pappa (tror jag?)

Så vi ses efter helgen antar jag? .. kan ju inte blogga från Iphone :( .. måste typ ha "PRO" för att kunna, och det hinner jag inte nu tyvärr :/ .. men vi ses ju efter helgen om inte jag bloggar hemma hos pappa.


Trööött !

Asså snart lägger jag ner min blogg, serri. Jag bloggar aldrig å jag suuger på det :( .. har ju tappat sjukt många läsare pga av det! :/. Men nu är det nya tag som gäller :). Jag är så sjukt trött. Tröttare kan man inte va. Aaah juste, vi tog skolfoto idag, jag tror det blev bra :P .. eller jag hoppas det iallafall.

Imorgon blir det vanlig skoldag. Fast lite senare på dagen ska vi dra till Kvarnängen och typ tävla i någon jävla sportgrej. Och serri.. jag påstår inte att jag är "lat" men det är sjukt tråkigt att göra sånna saker, typ "sportgrenar". Men annars är det lugnt.

Är det någon som vill göra länkbyten är det bara å säga till, för jag gör det med alla ;) .. och glöm inte att följa mig via bloglovin ! :)

Och besök denna blogg ---> www.soflar.blogg.se jag har fixat hennes header så hennes blogg ser lite bättre ut, fast den är inte riktigt klar. Asså boggen! :P men den äger endå xD <3



Känner ni igen mig? hihi .. bilden är skit gammal, men jag har faktiskt varit brunett för er som har missat det :P .. men vad tycker ni? frågan kommer igen .. brunett/blondin?

Juste.. jag köpte ju ett rosa-glittrigt skal (som ni ser i förra inlägget) .. och jag måste få säga att jag inte är helt imponerad :/. Sååå snyggt var det inte :( .. kan lägga upp en bild så fort jag. Men nu ska jag ladda inför idol :D (om det är det ikväll? :S)    pussheej :*

Iphone 4 skal !

Godkväll :). Hur är det? .. snart börjar idol, så jag ska kolla på det ;). Jagskulle igentligen på fest ikväll, men jag orkar faktiskt inte :/ .. jag är så grymt trött. Men annars hade jag såklart gått ;). Imorgon ska jag vara barnvakt från 2. Och på söndag ska jag å mamma åka till skogen och plocka svamp, och senare ska jag ut å fota med Vendela :).

Ochni måste hjälpa mig med en sak. Jag fick ju en Iphone 4 igår för er som har missat det. Och jag kikade bland olika billiga Iphone 4 skal .. och då hittade jag ett jätte snyggt på hemsidan: www.fyndiq.se. Jag ääälskar den sidan :D. Det är jätte billiga saker där. Tex löshår/peruk från 200 kr. Hur bra som helst. Men iallfall, då hittade jag ett skal som var rosa-glittrig. Skiit snygg :D. Och den kostade endast 36 kr + frakt .. asså 88:- totalt. Och det är ju sjukt billigt endå. Så frågan är om ni tycker jag ska köpa det ? :P


Säg vad ni tycker. Jag tyckte iallafall att den är jääätte snygg :D. Jag tror att jag ska köpa den. Och ett tips.. gå in på den sidan. Jag rekomenderar den STORT !

www.fyndiq.se
www.fyndiq.se
www.fyndiq.se
www.fyndiq.se
www.fyndiq.se
www.fyndiq.se
www.fyndiq.se
www.fyndiq.se
www.fyndiq.se
www.fyndiq.se
www.fyndiq.se
www.fyndiq.se
www.fyndiq.se

Videoinlägg !




Här är videoinlägget som önskades. Haha det blev säkert inge bra, men jag försökte iallafall :P. Texten kan komma lite före videon, och det är pga kvaliten. Men hoppas det går å kolla på endå :). Hejdåå ..

Upptagen var ordet !

Tjenare. Jag vet att det var 400 år sen jag bloggade, men jag har faktiskt varit på Gotland och hjälpt min mormor att vara barnvakt :). Mamma har varit i London, så jag ficken skit snygg Jeansjacka från HM. Asså i HM i London :D men jag tror inte den finns i HM i sverige.. har inte sett den där iallafall :P. Sen har jag fått en cool väska där det står "LONDON" på typ överallt ;). Den är skit snygg (a).

Justnu ska jag läsa på lite av Engelska läxan och duscha. Juste, sen är det ju Sol, fest och oroliga föräldrar på tv :D jag tror på 3an, men jag är inte hundra på det. Men det kanske kan vara lite småkul? :) .. och jag looovar att blogga mera nu. Det är svårt när jag inte har min dator. Den är ju sönder :/. Men jag försöker ju såklart endå :). Vi får se om jag gör videoblogg någon gång ? .. vill ni det? :) isånnafall gör jag det typ imorgon eller något :P. Ooojsan vilket långt inlägg :O .. jaja det var iallafall allt :D










Lite random bilder bara :D.. haha visst är mina naglar snygga på bild 2? hihi :)