Ridningen!

Hejsan :)
kom nyss hem från ridningen. Det var kul, först borsta vi dom och så, men sen blev det tråkigt. Vi red i typ 5 min och hästen gick bara. Det är roligare när den travar :)
Sen så åkte jag, lovisa och Julia hem med julias pappa :)
Nu sitter jag i soffan och kollar på film med Hugo Och Ville! mer har jag inte att säga :) byye


One Direction saker

Köpt Kalender och ett halsband, weey (y)


Muums!

Kräm med lukt av Choklad, goodaste. Synd att det inte är lika gott som lukten, höhö :D


Damp inlägg..

Hejsan!
sitter nu och kollar på Mr beans semester, DEN ÄGER!
måste bara säga att jag är otroligt trött på våra grannar. Dom spelar musik från morgon till kväll. På morgonen när man försöker sova är det musik. Och på kvällen då man vill ha lugn och ro och koppla av, ja då är det musik. Har pågått sen vi flyttade hit och det blir bara värre. Idag fick jag värsta utbrottet. Så jag ska hämnas, ska sätta på högsta volym så det dånar och dunkar från dag till natt, det skulle kännas skönt, thehe! 
 
Imorgon blir det Stockholm. Måste lämna tillbaka en blus som mamma hade köpt till mig. Eller ja, 2 faktiskt. Och sen en sväng förbi punktshop och kolla lite, and ica maxi, har hört att 1D boken finns där ;) 
weey!
Gonatt :)
 
 
Hahahahha *död* :'D
 

Hamnvik!

Hej :)
just nu sitter jag vid datan och lyssnar på musik o så. Shit vad det regnade precis :o dog typ. Idag har vi varit vid Hamnvik med klassen.Det var väll kul, roligare än att vara i skolan iallafall. Dom andra badade, spelade volleyboll och boule medans vi gick till 10an och käkade sallad till frukost som igentligen var våran lunch, haha! 
sen stack vi till Skotten och köpte franks. Sen så satt vi bara och chilla och senare gick vi vidare till fotbollsplanen :)
dom andra spelade fotboll medans jag och Wilma satt och kolla klipp, och twitter! sedan åkte vi hem med bussen!
 
 
Tröttis på vägen hem, och nej det är inte öl, franks funkar också ;)

Jag i mina år!

Haha, rensade nyss min låda och hittade jätte gamla bilder :) 
så here it is...
och ja jag har fått sitta på varje klassfoto -.-
 
Från början, bebisbild
 Bullerbyn - Vet inte åldern, men det är en dagisbild
Här gick jag hos dagmamma.. tror jag var runt 5 
Lyckåkerskolan Förskoleklass, 2004/2005 - 7 år!
Lyckåkerskolan Klass 1A, 2005/2006 - 8 år!
 Fårösundsskolan Klass 2an, 2006/2007 - 9 år!   peddo, ehehe
Fårösundsskolan Klass 3an, 2007/2008 - 10 år!
Svandammsskolan klass 4A, 2009/2010 (tror jag?) 11 år! (nej jag har inte läppstift, målat, haha)
åherre...Svandammsskolan klass 6A, 2010/2011 - 12 eller 13 jag vet inte! (har ingen bild från 5an)
Gröndalsskolan klass 7A, 2011/2012 - 13 år! 
Och åttans klassfoto har inte tagits ännu. 
Lite övriga bilder från när jag var yngre.. 
 
Här var jag nog runt 10 skulle jag tro!
7/8 år kanske!
10 eller 11 I guess :)
Tror att jag var 10 eller 11 faktiskt!
Och jag i dagens läge :)
 
 
 
 

Ready for school!


Inköpt!

Idag har jag varit i haninge. Blev lite saker som jag behövde. Det blev lyckat förutom att 2 tjejer inte hade något annat för sig och gav oss blickar och peka finger. Varför vet jag inte, tycker det är synd om dom som inte fattar att man är vanliga människor som handlar som alla andra, aja.
Imorgon är det ju skola, kul men tråkigt.

Det på bilden är eyeliner, 2 skal, mobilsmycke, skyddsplast, leggings. Var sjukt billiga skal på kjell & company 10:- st. Skit snygga. Så jag köpte en rosa och en transparent :)


Gröna lund

Hej :)
som ni vet så var jag ju på grönan
igår. Skit kul. Kom hem idag. Är övertrött så jag bloggar senare..


Bajs mage..

Hej!
har typ inget att skriva, aja. 
Ligger i sängen just nu och kollar på tv. Skulle sovit hos Felicia inatt, eftersom vi ska till Grönan imorgon, men jag har så fruktansvärt ont i magen. Kände för att vila ut tills imorgon istället. Idag har jag inte gjort så mycket, känns skit tråkigt att skolan snart börjar. Känner verkligen för att åka utomlans nu. 
Och imorgon, ja då blir det ju Gröna Lund :)
har inte varit där på jääätte länge så det ska bli kul. Skit kort inlägg, men jag känner att jag inte har något att skriva om, så vi hörs :)
 
 
Nytagen bild typ..
 
 

♥ Jag bara älskar det ♥

Gokväll!
är det bara jag som sitter och tittar på os avslutningen? vet inte vad jag ska säga. Det är så jävla fint alltihop. Ja jag är cp. Haha, nej men som vissa vet så ÄLSKAR jag London. Blir bara så jävla glad av att se det. Och såklart när One Direction kom, I DIED. Snart kommer dom igen hoppas jag, om inte så slår jag sönder tv jäveln. Hahah, nej men jag bara väntar, vissa säger att dom kommer 23.00 bara o vänta. 
 
Vääärsta ointressanta inlägget, I know. Så jag får ladda för imorgon, Goodnight ppls!
 
 
 

Älskar ♥

Fan vad mysigt att sitta på en fin strand och lyssna på den här låten, love it!

Dagen!

Hejsan!
började dagen rättså segt. Eftersom jag har varit förkyld i flera veckor nu så har jag inte kunnat sova på flera nätter. Så jag vaknade klockan 7 ungefär tog medicin och somna till halv 10. Kom nyss hem från minigolf nere vid hamnen, fast jag känner mig risig. Känns som att jag ska sätta på en film och krypa ner under täcket. Det låter bra! orkar inte ens tänka på att det bara är 12 dagar kvar tills skolan börjar, om jag inte har fel? känns som att sommarlovet har gått så fort. Alldeles för fort! 
Hoppas iallafall på finare väder nu innan skolan börjar. Är riktigt trött på regn. Usch!
 
Har somsagt inget intresant att skriva om. Skriver när jag har något att skriva om helt enkelt :)
 
 
Happyface! Sofia förra sommarn tror jag? (:
 
 

bilder från dagen!

Flashmob :)


Pysselipyssel!

Godmorgon :) ska snart cykla iväg till affären och köpa kort, min kära farmor fyller år imorgon :) så det är what to do här nu på morgonen. Btw kolla min tavla jag har gjort ^^ har lagt ner jätte mycket tid på den men nu är den äntligen klar, vad tycks? :)


Jag vill ha Dip Dye..

Hej :)
Många vet nog om trenden "Dip Dye" och jag är väldigt sugen på att testa. Försöker leta runt på olika sidor där man kan göra hos frisörer, men det kostar 900:-  .. då känner jag att jag lika gärna kan göra det själv hemma. Om det är någon som vet så säg bara till. 
Jag tycker det är skit coolt att ha det, lite mer annorlundare än den vanliga färgen man har. Men frågan är vilken färg som skulle passat på mig?
jag har testat rosa och blått, om jag hade fått välja så hade jag tagit rosa. Men jag vet inte, whata u think? ;)
 
 
Nej det är inte jag på bilden dårå!

Godnatt!

Hej :) tänkte bara skriva av mig lite. Har ni planer innan skolan börjar? känns som att allt redan är gjort för den här sommaren. När vi var på Gotland i hela 4 veckor så ville man hem, men nu saknar jag Hide och min kusin så oerhört mycket. Känns sämst. Iallafall, idag var jag och felicia i haninge ju. Hon köpte höga svarta shorts som jag har och så köpte vi hängslen, if u know why ;) hihi. Torsdag nästa vecka åker jag med Felicia och hennes pappa och några fler till Gröna Lund + hotell. Som min födelsedagspresent dårå :) så jävla kul det kommer bli, TAGGA! Mer vet jag faktiskt inte. Hinner inte mycket mer nu när skolan snart börjar. Usch orkar inte ens tänka på det.. Nejmen nu ska jag sova, gonatt på er :) My boy...


Sitter på tåget!

In mot haninge nu. Har inte så mycket att skriva om så jag bloggar senare ;)


Godnatt!

Efter en heeel dag ute med båten så får man äntligen sova, imorgon åker jag och Pelle till Haninge. Vi måste köpa hängslen - Louis style (y) nej jag har inte mycket mer att säga för tillfället, så godnatt bitches!