Äntligen!

Snart bloggar jag som vanligt igen. Har såååå mycket planer när jag kommer hem. Först på fredagen den dagen jag kommer hem så ska jag kanske åka med Felicia och hennes dadi till Picla och mysa. Sen så måste vi ordna med massa saker, snart är det ju One Direction flashmob i Stockholm :D
Barnvakt hela veckan och om två veckor Kanske grönan med Felicia, som födelsedagspresent dårå. TAGGA!
Har maaasssssoor med bilder, men några lägger jag upp nu eftersom jag har laddat över bilderna till pappas dator.
Först och främst, när Felicia åkte med till Goland.. och övriga sommarbilder!

 
Hejdå!
 
 
 
 

Lite av allt möjligt!

 
Gomorron eller eftermiddag!
Har läst på vissa bloggar att bloggappen funkar igen, men det gör det inte för mig tyvärr. Men jag ska blogga så mycket som möjligt :D
just nu sitter jag hemma hos pappa. Känner att jag måste passa på nu när man iallafall har dator. Ute i Hide finns ingen täckning. Skit störande.
 
Igår så träffade jag Jessie en stund. Vi köpte godis och gick ner till hamnen och kollade läget där. Eftersom det är Stockholmsveckan så är det rena kaoset. Planerna för idag är inte så tydliga. Chill helt enkelt, vi hörs!
 

Vad tycker ni?

Jag är verkligen inget fan av justin bieber och hans musik är inte min smak, men har ni sett videosarna på facebook då dom slösar bort en biljett? tex när en kille spolar ner en Justin Bieber biljett i toan. Och när någon satt eld på biljetten. Vissa reagerar starkt över det, men jag tycker såhär. 
Jag vet ju inte nu om det är fake biljetter, men om det inte skulle va det så tycker jag såhär att det är upp till en själv om man vill lägga ner 800:- eller hur mycket det nu är på en biljett. Eller om personen har fått den gratis eller nåt sånt. Jag tycker det är ganska så onödigt att spola ner en JB biljett, tänk vad många där ute som faktiskt vill ha en och kunde inte köpa för dom var slut. Men samtidigt så är det ju upp till personen vad den vill göra med sin biljett. 
Och somsagt, nu vet ju inte jag om det är fake eller äkta, men ni fattar!
Hoppas iallafall att det är fake. 
 
Låter väldigt fake i videon, men det sägs att en kille fick tag i hans syrras biljett och eldade upp den. Vad tror ni? videon kan man se på den där sidan "fina flickor röker inte". 

Blogg paus!

Gomorron :)
Sitter och trycker i mig en billys, skit gott. Efter det så ska jag packa, städa och fixa. För er som har missat så ska vi åka till Gotland i morgon, sen är vi där i 4 veckor så därför så måste jag ta bloggpaus, eftersom vi campar. Beror på om blogg.se appen börjar funka igen. Jaja, vet dessutom inte hur länge. Ska åka upp när 1D kommer och flashmob saken, men jag vet inte om jag har dator så. Så ni kan ju iallafall kika in någon gång sådär för att kolla, men det blir inte inlägg varje dag, det kan jag lova. Sorry!
 
Så nu vet ni anledningen!
 
En rolig bild, nohate!

Svar på frågestunden!

Sorry att ni fått vänta. Men det har varit mycket nu med packning o grejen. Men här har ni iallafall svaren, somsagt svarar på alla :)
 
selma Om: Frågestund!
1. vem gillar du mest i one direction?
2. är du kär i någon?
3. bästa vän?
4. sverige/england?
5. hanna.w/kissie? <3
Svar: 1. Gillar ju såklart alla men annars så hade jag valt Liam 
2. ja, i Liam payne <3
3. Sofia och Felicia!
4. Sverige är ju mitt land och jag är nöjd med att leva här, men England i framtiden dåra. Så jag kan inte välja :)
5. Läser bådas, så ja. Vet inte riktigt :)
Tack för frågorna <3
 
Silvia Om: Frågestund!
(www.slm.blogg.se)
1. Vilka är dina favoriträtter??  Har många :)
 2. Vilka är dina favoritfärger?? Rosa heeeelt klart. 
 3. Vilka är dina favoritfilmer?? Många där också, men gillar alla Paranormal activitys, och såklart One Direction live tour. 
 4. Vad älskar du mest att göra?? Hmm.. har jag tråkigt ritar jag gärna. Är dock inte bra på det, men jag gör det för kul skull. Men förövrigt älskar jag att bada, sova m.m.
 5. Vad hatar du verkligen att göra?? Jag hatar att städa, göra något jobbigt, åka buss, och mer, men kommer inte på just nu :)
  6. Vilket är ditt lyckotal?? 5 :)
 7. Vad vill du jobba med när du blir stor?? Har inte direkt "planer" på vad jag vill jobba med. Men jag ska definitivt flytta till England och plugga.
 8. Har du varit utomlands någon gång, i så fall vart?? Yes. I finland, danmark, Grekland och England!
9. Har du en bästa vän?? nej, fler!
 10. Vad är ditt favoritplagg ur din garderob?? Har många, men jag gillar en av mina tröjor som jag nyligen köpte i London :)
 11. Varför började du blogga?? Tyckte väll att det var roligt att skriva av sig när man ville och att folk följer en varje dag.
 12. Vilka är dina favoritbloggar?? Jockiboi, hanna, kissies, och sen mina vänners dåra :)
Tack för frågorna!
Denna gillar jag :) nej den är inte från Kappahl, haha!
 
LIL' BABUSTYLE Om: Frågestund!
(www.babustyle.blogg.se)
sv: Tack så mycket! :) Vilken hemsida beställer u helst kläder ifrån?
Svar: Jag beställer inte kläder från nätet, jag handlar direkt i affärn :)
Tack för frågan :)
 
Elin Om: Frågestund!
(www.elinkristensson.blogg.se)
Allt bra? Bara bra, själv? :)
Tack för frågan :)
 
Africanqueen Om: Frågestund!
(www.africanqueen.webblogg.se)
1. Går du på någon sport?:) Nej det gör jag inte :)
2. Är du den som plannerar dina veckor/dagar? nja, ja ibland, inte alltid!
 3. Hur känndes det att bli länkad av kissie för ett år sen?:D HAHA åhnej. Vet inte, haha. Men idag när jag tänker på det så tycker jag att det är sjukt pinsamt, hah.
 4. Skrev kissie något "tack" brev tillbaks? Nej, har för mig att hon skrev på sin blogg att hon inte hade tid med det osv. 
 5. Vart känner du dig mest hemma : Gotland eller Nynäshamn? Oj vad svårt. Jag känner mig mest hemma på Gotland såklart, men jag trivs bäst i Nynäshamn. Men Gotland är inte helt fel att bo på heller. 
 6. Vad får dig att le ? Mina boys <3
Tack för frågorna :)
 
Sofia Om: Frågestund!
(www.soflar.blogg.se)
Hur kommer det säg att du började gilla One Direction så mycket? Jag gillade inte dom först, men sen började jag faktiskt lyssna på dom, kommer inte ihåg vilken låt, men det dök tillslut upp på min facebook då du upptäckte att jag lyssnade på dom, haha remember? :) så sen började jag lyssna mer o mer och nu ÄLSKAR jag dom mer än vad ord kan beskriva. 
 Vad gör du helst en fredagskväll? Sitter och tjockar mig med godis och kollar på film :)
 Komedi/Skräck? Båda. Fan vad svårt att välja :/ komedi är ju kul men jag har alltid älskat skräck så jag väljer nog det :)
Vem är din absolut bästa vän? Svar finns ovan
Hur skulle du beskriva dig själv med fem ord? Flummig, glad, dampig, snäll, sprallig!
 Fråga gärna något i min :D Allready done :)
Tack för frågorna mupp ;)

Hoppas ni blev nöjda, haha :)
Har inte mycket mer att säga, så vi höres :)

Killen gör min dag!

HAHAHAHHAHAHA måste visa er en skit rolig kille. Han är inne på Chatroulette och snackar med folk, men han gör det så jävla kul. Satt och skrattade mig igenom hela klippet. Slutet är bäst, haha. 
 Klippet måste ses :)
 
 
 

Fail Hanna!

Fan vad bra det går med din redigering :)
kanske borde lära dig innan du failar totalt. Ser faktiskt skit kul ut, stackaren :')
 
Som ni ser på den här bilden på dom inringande ställerna där man ser. Haha det mest failade var uppe i hennes hår där det är som en våg.. bara för att försöka få håret uppuffat. Håret har hon antagligen gjort i haircolorbooth :) och juste, tittar man in i diskokulan så ser man att hon har blont hår och läpparna är inte alls lika rosa. 
 
Haha kolla det blonda på sidorna. Råkat missa lite? även under hakan. Och vid hårfästet vid pannan. Samma sak med diskokulan, blont hår och ljusare läppar. 
 
Synd Hanna, hoppas det går bättre nästa gång. Ett tips, skaffa någon som KAN göra det. Ser hemskt ut. Usch. 
Whoupsie nu fick jag säkert lite haters här!

Frågestund!

 
Svarar på allt. Just ask!
avslutas imorgon kväll eller dan efter.. så kom med frågor nu ;) puss!
 

Tisdag!

Gomorron :)
sitter och väntar på att mupp sofia ska messa mig. Sålänge sitter jag och äter en burk majs till frukost (y)
som jag sa i förra inlägget så ska vi gå och köpa iskaffe och prata lite. Vädret ser ut att ligga på topp idag.. 20+ grader, Skönt!
hoppas vädret håller sig så här nu resten av sommren. 
Har faktiskt inget mer att säga, så vi hörs senare!
 
Ja, vi har våra stunder. Haha!

Ut med språket!

Åh känns så skönt att få prata med någon som förstår en om en viss sak. Vi är likadana, fast på olika sätt. Så imorgon ska jag och Sofia gå ner till 7eleven, köpa iskaffe och prata ut litegrann. Var skit länge sen jag träffade henne. Ska bli otroligt skönt. Bara prata ut o chilla. Känns bra innan jag åker till Gotland i 4 veckor. 
 
Har inte mycket mer att skriva ikväll, godnatt på er! 
 
 
 
 
Sötis, love you!

Gotland

Om exakt 6 dagar åker vi till Gotland jag och min homie. Kneippbyn on our way. Sen ut till Hide och sola och bada varenda dag. Chill vecka helt enkelt. Måste se till att köpa massvis med godis också, party in tha tält. 
Förra sommaren åkte Vendela med mig, remember? :) 
 
photo edited for free at www.pizap.com
 

Awesome day!

Tudelu :)
Den här dagen har varit skit awesome, förutom att jag bara har varit hemma och inte gjort något alls, förutom o kolla på filmen som jag sa i förra inlägget!
fick dessutom 2 presenter till..
En klänning, från mamma!
'
Heldag i stockholm med pelle :)
Blommor från Felicia
'
Film från Felicia
Kort från felicia, det ovan 
Och choklad från felicia
One Direction filmen, från mamma!
Pengar till 2 dagars kort på Kneippbyn, från massa, orkar inte säga alla!
Dooooog av lycka, munktröja med one direction, från mamma :D
 
Sen så fick jag en sprillans ny cykel (har ingen bild nu) så ja, jag är skit nöjd. Nu är det bara och längta till Gotland nästa helg, kram på er!
 
 

My birthday

Weeey idag fyller jag år (y)
kunde därför inte blogga igår eftersom Felicia var här och firade mig, haha hon hade köpt en tårta, så söt. Fick också av henne blommor, choklad hehe, en film, kort, och en hel dag i stockholm med bio, mat osv. Blev skit glad :)
förövrigt har jag fått en cykel, one direction live tour filmen och en klänning. Har kollat på filmen mer än 5 gånger idag, låter sjukt, men dom är så bra live (y)
så det har jag roat mig med idag när jag har varit helt forever alone!
 
Skulle ladda upp mer bilder men min dator blev helt cp efter jag hade gett den en smäll, fan den är skit jobbig. Men istället ska jag ladda upp fler bilder nu, eller ja, försöka iallafall!
 
'
Hahahhaha lägg märke på tanten i bakgrunden som tar sig på rumpan :') såklart vi smygfotar folks rumpor, haha nej men det var ju inte meningen :) .. Skulle hon visat ansiktet hade jag ju såklart inte lagt upp den här bilden!
Bada näck kan man ju också när det är barnfamiljer på stranden.. självklart spanar jag in, såklart!
Söta Astrid!
Och en bild från igår. Mini firande, haha

Bilderna från Gotland!

Var för trött för att lägga upp dom igår. Så ni får dom nu istället, sorry.  Det blir strandbilder bla :)
 

På båten!

Tidinställt inlägg!
sitter på båten so u know. Så om ni vill kika på lite bilder så kolla om 3 och en halv timmar.
intressant, jag vet :D

Heluu

 
Hej igen.
Skriver en snabbis från Jessies dampiga apple dator. Den suger.. fattar ingenting, skit jobbigt.
Imorgon åker jag iallafall hem vilket ska bli rätt skönt faktiskt. Och imorgon fyller jag år, weey. Kul att mamma redan ha avslöjat vad jag ska få, aja. Kul blir det nog ändå :)
så idag blir det vanlig bloggning som vanligt igen, eftersom jag har min egna dator.
Åker hem klockan 3 idag så det blir en ganska så lugn eftermiddag.
Nej nu orkar jag inte skriva mer på damp datan, så vi hörs later. Bilder kommer så småning om. Byye!