Helluu

inte den bästa rubriken.

idag har jag softat och bara suttit vid datan. Sorry för dåligt bloggande, men somsagt ni vet varför. Men på måndag får jag tillbaka min mobil så då kan jag blogga ännu mer :)
hade nästan glömt at det var earth hour ikväll, ska faktiskt släcka även fast jag inte bryr mig så mycket. Men hallå, det är en gång om året så varför inte ? :)
har inte mycket mer å säga, sorry för det här tråkiga inlägget :S

ha en bra kväll !



bebisar <3

Snygga, fräscha nyrakade ben !

Som ni ser så har jag börjat med nya kategorier, ska så mycket som möjligt blogga om skönhetstips för att göra bloggen roligare !

Nyrakade ben:

Ett tips för er som alltid blir prickiga efter ni har rakat er. Huden kan slitas ut och bli torr. Jag änvänder märket "Gillette" (venus embrace) och det funkar skit bra. Men ett tips är att använda shave gel innan man rakar sig. Det gör huden len och rakhyveln glider bättre. Men efter man har rakat sig ska man alltid smörja in sig i vanlig hudlotion. Då blir garanterat inte huden torr. Ett superbra tips för snygga ben :)


Hugo o Ville ..

image description

image description

image description

image description

image description

Lite allt möjligt!

Hej :)
bloggar från mammas dator. Hoppas jag får tillbaka min mobil snart så jag kan börja blogga från den igen, eftersom det är det jag gör hela tiden :)
idag har jag chillat med Sofia. Snart börjar Top Model, så det ska bli kul :)
imorgon är det vanlig tråk dag, på torsdag ska vi till tekniska museet med alla sjuorna. På fredag ska jag åka till Sydpoolen, ni vet, badstället.. inte det kalla landet .
Fast jag vet inte vem jag ska åka dit med :/. Mamma har köpt remsa så jag ska kunna ta mig dit, för jag kan inte använda kortet, så jag ska fixa det på något sätt ! :)

Nu ska jag fortsätta med datan innan Top Model börjar, puss !

image description


Genom åren ..


Förändring..

Tänk så mycket man kan förändra genom att redigera...

Hemskt..

Hej !
åh, jag blir så trött på alla klädsidor där alla "modeller" ska vara så himlans smala.. nästan varenda bild jag ser är på en smal ung tjej. Jag har inget emot det SÅ värst, men det går över gränsen, iallafall min gräns. Kollade runt lite på H&Ms sida, och sen hittar jag en jätte smal tjej, och när jag klickar vidare kommer det inte alls en lika smal tjej ..



Tycker såklart inte att tjejer är "fat", men ni fattar, normalvikt ! ..
Jag vet inte om jag ska kalla tjejen till höger "fet", men om man gämför med tjejen brevid så är hon betydligt mycket kraftigare. Jag tycker att tjejen "thin" ser ut som att hela bilden är photoshopad vid armarna osv (jag har bara fixat texten och ramen o ansiktet) inget mer. Jag tycker att båda bilderna ser totalt fejka ut, men det är vad jag ser. Jag tycker att tjejen till höger ser "naturligkroppad" ut.. jag är själv pinnsmal och hatar att bli kallad för smal för jag vill inte vara så smal som jag är, så jag skulle aldrig posat som den smala tjejen gör så man verkligen ser skit smal ut. Men hon har antagligen valt det själv så.

Tex när man ser reklam på TVn med tex Gina tricot, då står det en tjej som är lång och pinnig och posar i jeans, Varför kan dom inte någongång ha lite större tjejer? inte bara smala, jag har iallafall inte sett en reklam där en tjej posar framför kameran som är kraftigare, bara smala tjejer, SÅKLART ! och när man kollar på jeans på nätet i någon av onlineaffärerna, SMAL SMAL SMAL !! varför?

ååh, blir så arg. Vad tycker ni om det där med smala ben i reklamer? tycker inte ni att tjejer som är bredare borde få en chans att sticka ut lite mer? jag har antagligen fel med det här känner jag. Men mina åsikter är mina åsikter så ja.

BLOGGPAUS !

Som ni ser på rubriken.
Jag bloggar alltid från mobilen, men nu är den på lagning och jag sitter aldrig vid datan, så jag börjat blogga igen när jag får tillbaka den, eller om jag någongång sitter vid datan. Men det är bara kanske isånnafall. Men så ni vet, men jag bloggar endå så fort jag får tillfälle. ... hejdå;)
hahaha, fint va? :)

Videoinlägg !

Låter lite krasslig.. Men ja. Somsagt, kommentera om ni vill ha mer videor!


Kalippo shots..

Heter det så?..
Aja, tänkte berätta vad jag tycker om den..
Smakade första gången idag. Det var faktiskt mega gott, smakar exakt som glassen (på pinnen).
Men det dåliga var att kulorna var så små, så det smakade knappt :/ men tar man mycket på samma gång smakar det mycket, det ser ut att ta slut på en gång, men det är inte sant.

Den får betyg 7-8/10 ❤


Haha, loveit ❤

Märks det att jag gilar mentos eller? Så jävla goootttttt (y)
Nu ska jag smaska i mig det, namnamnamnam ❤❤


Skolan!

Hejhej!
Sitter inne på NOn. Så jävla tråkigt. Kollar på en film typ?
Aja, bloggar senare, pusshej


Nystädat..

Hejsan!
Idag har jag städat mitt rum och varit ute med hugo o ville i timmar. Har typ inte städat mitt rum sen 70-talet?
Så idag har jag fixat nya gardiner osv.

Imorgon ska vi åka och bada, igen. Följer med för hugo o villes skull. Dom vågar inte åka vattenrutchkanan själv, så jag får offra mig. Bloggar imorgon, puss !


Fredagsmyys!

Hej :)
Myser med familjen. Vi käkar räkor med vitlökssås. Och sen köpte jag en mentosrulle :) gott!
I helgen har jag inga större planer, inte vad jag vet iallafall..

❤myskvällar❤


London!

hej :)
jag och mamma kollade runt lite igår på nätet, hon visade mig också vilket hotell hon hade bokat. Vi åker till London den 20e Juni. Jag tyckte att hotellet såg helt okej ut. Och jag kan faktiskt blogga där ifrån, bra va? :D
Dom har wifi på hotellet, så det blir så mycket bloggande om jag hinner. Hotellet heter "Crown Moran London"
Tänkte dela med mig av bilder på hur det ser ut i hotellet och utanpå.
Antar att det här är vid lobbyn eller något liknande..
Det finns simbassäng ..
Det bruna och den vita delen hör ihop, vart vi har våran svit har jag ingen aning om..
Såhär ser våran svit ut ..
Någonstans i hotellet, lobbyn kanske?
Det finns bla träningscenter..
Även bubbelpool ..
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
Så är det ungefär. Laddar jag upp fler bilder blir det för mycket. Jag kommer ta en liten bloggpaus kanske en dag eller så när jag är där.. komme rha fullt upp. Hoppas det här inlägget inte blev alltför tråkigt..
vi hörs ;)

Sjuk..

Godmorgon!
Som ni ser på rubriken så är jag sjuk. Har ont i huvet, halsen genom förkyld, ont i örat och feber. Haha mycket problem!
Så idag ska jag bara vila och kolla på tv och sova. Skulle hellre vara i skolan än att vara sjuk.. Jaja, nu ska jag äta lite. Puss


I bilen ..

Godmorgon!
Sitter i bilen på väg till huddinge, vi ska åka och bada vid ett badställe. Mamma köpte nyss melodifestivalen skivan. Så vi sitter och dunkar i bilen. Tyckte ni det var rätt bidrag som vann? Själv tyckte jag att molly eller dead by april skulle vunnit.

❤ dead by april ❤


Klippt mig

Hej!
Idag har jag buss och tågluffat hit & dit. Har faktiskt klippt mig. Ser ni skillnad? :) haha skit kort blev det..


Veckan ..

Sorry för dåligt bloggande..
Men iallafsal, bloggar senare ikväll, tänkte berätta nu hur veckan har varit och vad jag ska/ha gjort..

Har inte gjort något speciellt den här veckan faktiskt. Igår gick jag o Wilma till Willys och Inter Sport.
Idag slutade vi sent, så jag skyndade mig hem och hämtade hugo o ville innan dom skulle byta avdelning, vilket dom endå hann göra. Har varit/är barnvakt hela kvällen. Imorgon slutar vi runt 12, så efter det åker jag, Julia till haninge centrum, julia ska köpa ett par jeans och tröja/tröjor tror jag. På lördag åker jag och Sofia till Haninge C där vi kommer att träffa Christoffer. Söndag- chill.

Och nästa helg åker jag till Gotland och hjälper pappa att kasta, sortera och fixa med huset. Så jag ska hjälpa han. och ta hem lite saker jag har glömt när jag har varit där. Hela helgen blir det då.

HAHAHA, HEJ SOFIA :DDDD

Hemma

Ääääntligen hemma. Skönt. Nu blir det att packa upp städa osv. Sen vet jag inte hur mycket klockan blir.

Har ni planer idag? :)


Donken!

Chilling at the donken with jessie and esther. Muuumms fätt gott med läsk och glass.


Dagens

Hej :)
Väntar på pappa. Vi ska äta pizza och göra något. Igår var ju jag, pappa, jessie och hennes kompis på bio. Vi kollade på journey to the mysterious island 3D. Älskar att kolla på 3D och filmen var grymt bra.

Har inte mycket mer att säga. Bilden var från igår vid bion :)


Kvällens outfit !

Blå blus
Jeans
................................................................
Det var det jag köpte på stan föresten, visade aldrig det. Man ser inte så bra, men skit samma.


Hahah

Bjuder på bilden :D


Bio ikväll !

Hej på er !
Idag har vi varit i Hide och grillat korv. Mysigt men kaaallt. Ikväll klockan 6 ska jag på bio med pappa o jessie. Vi ska kolla på.. Ah, vet inte vad den heter, men jag pekar iallafall på den på bilden. Det är i 3D. Så jävla kul. Nu ska jag äta mat och göra mig iordning.

Ses senare i guess. Puss !


Elf Del 2

Del 2 av videorna. Hoppas ni /du som ville blev nöjd/nöjda. Hare bra, pusshej


Elf Del 1

Jag förklarar vad jag tycker om mina elf produkter jag beställde. Sorry om det börjar bli tjatigt, videon var önskad av en läsare..