Packa med trevligt sälskap..

Godmorgon. Jag har inte ätit frukost än, fast jag är skit hungrig. Först och främst måste jag packa om min resväska. Alla kläder ligger huller om buller :P. Fast det ligger typ 20 SPINDLAR i min väska :O. Så jag vågar inte rota i min väska nu :(. Spindelfobi?.. ja. Jag kan tänka mig att dom har lagt ägg i mina kläder osv.. uuusschh. Det är väll bara för att jag har haft väskan i förtältet. Smart tjej här :@. Jaja.. jag får väll stå ut med att döda alla stora spindlar som kryper fram på golvet.

Annars så har jag ingen större planer för idag :). Jag tänkte ladda min kamera och ta lite bilder, men då hittar jag inte kameraladdaren :O. Åååh, allting försvinner enligt mig.



Ååh.. nästa torsdag <3

Hej igen :). Nu är jag hemma hos pappa, så då kan jag ju blogga :D. Jag stannar här tills nästa onsdag :P. För då åker jag hem.. fyfan vad sköönt :). Får äntligen komma hem och träffa kompisar och sola och bada. Jag längtar. Fast däremot kommer jag ju att sakna Hide. Jaja.. bara jag får träffa mina kompisar. Dom går ju först (L).

Iallafall. Jag sitter nu och kollar runt på olika bloggar och är inne på facebook :). Adda mig..
JohannaGrönlund@facebook. Idag har jag varit på Fårösundsmarknaden. Jag köpte en rasta-jacka.. hehe. Och såklart lite godis :D.Lööördaag ju? :P Sedan åt jag och dadi pizza på kvännis :). Myysig lördag ;). Snart ska jag sätta på en ansiksmask och njuta. Ja det är ju lördag. Ses senare ikväll .. puuuss

BP

Nu tar jag en liten bloggpaus i några dagar.. ses

Nattbloggar ..

Hejsan. Klockan är snart 2 mitt i natten. Jag kan inte sova. Jag mår skit illa :(. Fast jag ska nog ta en varm dusch och äta lite. Imorgon åker jag tillbaka til "Hide" igen. I helgen är det ju Fåröundsmarknaden :D. Och jag ska lätt åka dit ;). Jag känner att jag vill hem till Nynäs igen :(. Jag saknar alla roliga människor. Jag saknar att få sova i min egen säng (a).. nåja, tur att vi åker hem om ett par veckor :). Jag ska spendera lite tid hos pappa nu när jag är på Gotland. Därför är jag hemma hos honom ganska mycket :).

Jag saknar Sofia otroligt mycket. Det var sååå länge sen jag träffade henne. Det första jag ska göra när jag kommer hem är att gå direkt till henne :D. Thats it. Jag älskar dig otroligt mke Sofia <3



Nu ska jag äta lite Jordgubbsfil och kolla på tv. Näh.. jag ska nog sova istället. Godnatt :*

Norge !

Jag gråter i floder just nu. Fyfan vad hemskt :(. I denna berättelse skriver en person om hur det gick till på ön i Norge. Där alla barnen var. Den här personen var också på denna ö. Hon/Han berättar om hur h*n försökte kämpa för att inte dö. Kämpa för sitt liv. Och se hur alla döda människorna ligger på marken skrikandes. Jag lider verkligen med alla som har varit med om detta. Jag tycker att alla ska läsa denna historia om hur denna personen kämpat för att överleva. Ta några tysta minuter och läs.. 

Hell on Utøya
Jag vaknade. Jag kan inte sova mer. Jag sitter i vardagsrummet. Känsla sorg, ilska, glädje, Gud, jag vet inte vad. Det finns för många känslor. Det finns för många tankar. Jag är rädd. Jag reagerar på minsta ljud. Jag kommer att skriva om vad som hände på Utøya. Vad mina ögon såg, vad jag kände, vad jag gjorde. Orden kommer direkt från levern, men jag skulle också anonymisera många namn av respekt för mina vänner.

Vi hade ett krismöte i huvudbyggnaden efter explosionerna i Oslo. Efter det blev det ett möte för medlemmar i Akershus och Oslo. Efter mötena var många, många människor runt och i huvudbyggnaden. Vi tröstade oss själva att vi var säkra på en ö. Ingen visste att helvetet skulle bryta ut hos oss också.

Jag stod i främsta tid när panik bröt ut. Jag hörde skott. Jag såg honom skjuta. Alla började springa. Den första tanke var: "Varför skjuter polisen på oss? Vad i helvete? "Jag sprang in i det lilla rummet. Människor sprang. Skrek. Jag var rädd. Jag lyckades få in ett av rummen på baksidan av byggnaden. Vi var många i där. Vi låg på golvet alla tillsammans. Vi hörde flera skott. Var mer rädd. Jag grät. Jag visste ingenting. Jag såg min bästa vän genom fönstret och undrade om jag skulle gå ut och föra honom till mig. Jag gjorde det inte. Jag såg rädslan i hans ögon. Vi låg på golvet inne i rummet i några minuter. Vi kom överens om att inte släppa ut mer om mördaren kom. Vi hörde flera skott och bestämde sig för att hoppa ut genom fönstret. Panik bröt ut bland oss. Alla i rummet rusade till fönstret och försökte hoppa ut. Jag var den sista och tänkte: "Jag är den siste att hoppa ut genom fönstret. Nu är jag dö. Jag är säker på, men det kan vara okej, då vet jag att de andra är säkra. "Jag kasket min väska ut genom fönstret. Försökte sköts ner, men förlorade sitt grepp. Jag landade hårt på den vänstra delen av kroppen. En pojke hjälpte mig upp. Vi sprang in i skogen. Jag såg mig omkring. "Är han här? Skjut honom för mig? Kollar på honom själv? "En flicka hade en bruten fotled. En annan var allvarligt skadad. Jag försökte hjälpa lite innan jag gick ner till vattnet. Jag sökte skydd bakom en sorts tegelvägg. Vi var många. Jag bad, bad, bad. Jag hoppas att Gud såg mig. Jag ringde mamma och sa att det inte var säkert att vi skulle träffas igen, men att jag skulle göra något för att klara mig. Jag sa flera gånger att jag älskade henne. Jag hörde rädslan i hennes röst. Hon grät. Det gjorde ont. Jag skickade ett SMS till min pappa, sa att jag älskade honom. Jag skickade ett textmeddelande till en annan person är jag väldigt, väldigt glad i. Vi var lite kontakt. Jag skickade ett SMS till min bästa vän. Han svarade inte. Vi hörde flera skott. Kröp ihop. Gjorde allt vi kunde för att hålla sig varm. Det var så många tankar. Jag var så rädd. Min pappa ringde mig. Jag grät, sa att jag älskade honom. Han sa att han var på väg med min bror för att ta mig välkommen när jag kommer över till fastlandet, eller de kom till ön. Det var så många känslor. Så många tankar. Jag berättade allt jag kunde. Det tog lite tid. Den andra kallas föräldrar började så småningom alla textning av rädsla för att mördaren skulle höra oss. Jag tänkte på min syster som är borta. Hur jag skulle berätta för henne hur det gick? Vad hände med mig. Jag uppdaterade på Twitter och Facebook att jag fortfarande lever och att jag var "säker". Jag skrev att jag väntade på polisen. Folk hoppade i vattnet, började simma. Jag ljög. Jag bestämde mig för att om han gjorde det skulle jag spela död. Jag skulle inte springa eller simma. Jag kan inte beskriva den rädsla, alla dina tankar, vad jag kände.

En en kom. "Jag är från polisen." Jag ljög. Några skrek tillbaka att han måste bevisa det. Jag minns inte exakt vad han sa, men mördaren började skjuta. Han laddade. Förlängning mer. Han sköt dem omkring mig. Jag ljög. Jag tror att: "Nu är det över. Han är här. Han tar mig. Nu är jag dö. "Folk skrek. Jag hörde att andra blev skjutna. Andra hoppade i vattnet. Jag var där. Den mobila telefonen i handen. Jag låg på toppen av benen på en flicka. Tors den 2: a var på toppen av mitt ben. Jag ljög. Insatsen i textmeddelanden. Mobiltelefonen ringde flera gånger. Jag ljög. Jag spelade död. Jag låg där i minst en timme. Det var alldeles tyst. Jag vände försiktigt huvudet för att se om jag kunde se någon live. Jag såg ut. Jag såg blod. Rädsla. Jag bestämde mig för att gå upp. Jag hade legat på toppen av en död kropp. Tors som ljuger för mig. Jag hade en skyddsängel.

Jag visste inte om han skulle komma tillbaka igen. Jag hade inte modet att titta på alla de som hade ringt och textas mig. Jag skyndade mig ner till vattnet. Jag tog av min tröja. Det var fantastiskt. Jag trodde att det skulle vara svårt att simma för mig. Jag övervägde om jag skulle ta med min mobiltelefon eller lämna den igen. Jag stoppade den i bakfickan och hoppade i vattnet. Jag såg flera andra i vattnet. De hade simmat långt. Jag såg att någon hade samlats runt ett flytande luftbåt eller nåt sånt. Det var många som plockade upp dem som simmade ut. Jag simmade, simmade och simmade mot luften sak. Jag skrek. Gråt. Var cool. Jag tänkte på när jag skulle drunkna. Det var tyngre och tyngre. Frågade jag. Jag fortsatte. Var trött armar. Bestämde mig för att vända ryggen och bara använda benen att simma på. Jag sjönk. Jag började simma normalt igen. En liten stund tänkte jag att de hade samlats kring luften båten började röra sig bort. Jag skrek. Bad dem vänta på mig. Jag måste ha sett visioner. Jag simmade minst ett par hundra meter innan jag kom. Vi pratade lite tillsammans. Gjorde vad vi kallade, där vi kom ifrån. När båtarna passerade oss ropa på hjälp, men de plockade upp de andra simmade bara först. En man i en båt kom till oss. Han kastade ut flera flytvästar. Jag fick tag i en. Jag har den på mig. Jag höll på att den lilla luft båten en lång tid innan samma man kom tillbaka för att plocka upp oss. Alla hamnade i det. Han började springa mot stranden. Efter ett tag började det lilla båten för att ta i lite vatten. Jag gjorde allt jag kunde för att få ut det mesta vattnet ut. Jag använde en hink. Jag var utmattad. En annan flicka i båten tog över. Vi kom till landet. Vi fick filtar. Tårarna tryckte på. Jag grät mer. En kvinna kramade mig. Det var så bra. Jag grät högt. Snyftade jag. En man lånade mig sin telefon. Jag ringde min pappa, "jag lever. Jag gjorde det. Nu är jag trygg. "Jag hängde upp. Cry mer. Vi var tvungna att gå lite. Helt okända människor tog oss in i sina bilar och körde oss till Sundvollen hotell. Jag sprang in för att se om jag kunde se min bästa vän. Jag såg honom på annan plats. Jag såg en vän. Jag grät högt. Vi kramade varandra länge. Det var bra. Jag gick runt och leta efter vänner. Mitt hjärta dunkade. Jag grät mer. Jag skrev upp med polisen, sedan genom alla listor. Jag visste inte om min bästa vän bodde. Jag tittade igenom alla listor. Jag kunde inte hitta hans namn någonstans. Jag var rädd. Jag fick ett täcke. Jag tog av min våta strumpor. Jag var halv naken. Fick en jacka. Jag försökte ringa lite. Kontaktade mina föräldrar igen. Min pappa och bror var på väg att hämta mig. Jag drack lite kakao. Jag satte mig. Trodde. Gråt. Så många vänner. Kramade dem. Gråt. Jag lånade en dator. Uppdaterat Facebook och Twitter igen att jag var säker. Jag var på hotellet i flera timmar innan min familj kom. Jag letade efter bekanta. Jag pratade med en präst. Jag berättade allt jag hade sett. Det var ett bra samtal. En man från Röda Korset såg alla mina sår. Rengör dem. Tiden gick. Jag var med några av mina vänner. Alla talade om samma sak. Hur vi överlevde. Vad hade hänt. Jag frågade flera om de hade sett min bästa vän. Ingen hade sett honom. Jag var rädd. Jag trodde att det var mitt fel eftersom vi inte hade lyckats hålla ihop. En vän fick nyckeln till ett hotellrum. Vi satt där, tittade på nyheterna. Det var ilska, sorg, så många känslor. Min pappa heter, hade de kommit. Jag tog hissen ner. Kör ut till dem. Kramade min bror och min pappa en lång tid. Jag grät högt. Min bror grät också. Det var en bra stund. Jag såg en pojke som såg ut som min bästa vän. Jag ropade hans namn. Han vände sig om. Det var honom. Vi kramade varandra länge. Båda gråter, frågade vi varandra hur vi hade lyckats. Efter ett tag, registrerade jag mig och vi åkte hem. Någon annan satt med oss. Min bästa vän var med mig. Hans bror hade kommit till mig med sin bästa vän. Det fanns flera som hade samlats vid mitt hem. De skulle inte gå hem förrän de hade sett att jag var bra. Vi pratade lite. Jag drack en juice Gladden. Åt en yoghurt. Pratade lite mer med min mamma och min familj. Jag ringde min bästa vän. Det var ett bra samtal. Hon sade: "Jag var inte säker på om jag någonsin skulle få den här telefonen." Tears tryckte på. Vi pratade lite. Efter att jag låg. Det var tre. Mamma vägrade att låta mig sova ensam, så vi sov tillsammans.

Det har varit flera timmar eftersom allt detta hände. Jag är fortfarande i chock. Allt har inte fallit i. Jag har sett liken av mina vänner. Flera av mina vänner är försvunna. Jag är glad att jag kan simma. Jag är glad att jag lever. För att Gud vakade över mig. Det finns så många känslor, så många tankar. Jag tänker på alla släktingar. I allt jag förlorat. I helvete det är och var på ön. Sommarens vackraste saga omvandlas till Norges värsta mardröm.

MåndagsFixx

Just nu sitter jag med en ansiktmask i ansiktet :). Det är ju alltid bra med fräsh hy i början på veckan :). Nu ska jag hälla upp ett glas cola med isbitar i.. Muuumms :D. Jag ska berätta 5 enkla steg hur jag gör:



1. Tvätta ansiktet noga med ljummet vatten innan du tar på ansiktsmasken.                                                   
2. Applicera krämen i hela ansiktet, men inte runt ögon eller läppar. Gnugga in krämen noga.
3. Låt det vara på i 10-15 minuter. (Längre om man vill)
4. Skölj sedan bort krämen noga med ljummet vatten.
5. Torka bort vattnet i ansiktet med en handduk... KLART
Det är jätte enkelt :). Jag använder en ansiktsmask som är från märket "Chantelle". Den är faktiskt jätte bra ;). Jag använder lukten/sorten  äpple och gurka. Den är super fräsh :). Den krämen kostar olika, det bror sig på vart man köper den.. men på det stället jag köpte det kostade det bara 10:- :D .. skiiit bra pris. Aja, nu ska jag gå och skölja bort krämen :D  hejdå <3



 


I'am back ..

Hej. Nu kan jag blogga igen :D. Var bara i Hide i 2 dagar ;). Idag har jag inte gjort mycket alls. Har åkt till Slite en sväng. Köpa gooodis :D. Annars har jag inte gjort något speciellt. Imorgon tror jag att vi åker till "Smöjen". Jag hoppas det iallfall :) .. isånnafall måste jag hoppa från klippan.. en fegis som sitter här :P.

Nu ska jag inte blogga så mycket faktiskt. Så jag bloggar sen lite senare ikväll. Puuss ..

 Hahhaha fyfan vad ägd :D :D


Hide !!

Nu ska jag till Hide så jag tar en liten bloggpaus. Ses..

OMG

Shiiiitt säger jag bara :O
F*fan vad det blixtrar.. och det är nääära vårt hus. Gå ut till bilen kanske ? Hhaha :D
Och snart går strömen. Det kan jag slå vad om. Jag som skulle ut till campingen idag.. haha nej det bir tyvärr inte av :P .. men imorgon åker jag till Hide istället, no mather what :).

Neeeej nu går strömmen när som helst. Hejdå

Dagens Låt..

Dagens låt:
Britney spears- I wanna Go






Jag älskar den. Helt jävla awesome. Och gissa vad jag fick när jag fyllde år av pappa.. en resa till Stockholm och kolla på henne i Ericson Globe (Globen) :D :D .. fast vi vet ju inte än. Det bror sig på priserna och så, det är ju så sjukt dyrt. Men jag hoppas :D hihi, någon annan som ska dit isf?

Vart tog solen vägen ?

Hej. Nej jag har inget att skriva eftersom det har inte hänt något speciellt idag heller. Vi skulle åka och bada i träsket, men det blev åskväder.. och nu kommer det ett skit stort åskväder till Fårösund. Lixom hallå? det ska ju vara soligt på sommaren ? .. det känns som att det bara har varit regn, och bara sol i någon dag.. asså nu på sommarlovet. Visst, åska är ju mysigt, men jag vill ju sola och bada i sommar :( .. har inte gjort det på fleeera dagar. Jag har ju lovat mig själv att jag ska bli skit brun i sommar .. haha typ som kissie :D nej men lite brun har jag iallafall blivit ;)

Så nu ska jag kolla på tv, det är bara skit, men vad ska man göra lixom ? .. jag och Christoffer var ute och klippte gräset, kratta och fixat lite saker på gården :) .. så det räcker nog. Lite luft har vi iallafall fått idag, efter åskvädret. Och nu kommer det ännu mer åska.. bra sommar asså. Jaja. Lite kul är det iallafall att sitta och kolla på alla blixtrar som pågår över Fårö. Hehe. Vi ses sålänge..

No picture.. i knooow

Aww..

Hejsan svejsan. Nej jag orkar inte blogga ikväll.
Men jag måååste visa er en sak. Alla måste kolla. Tjejen e så sööt :)





Awww :D  .. visst är hon duktig? (a) .. ja jag sa ju att jag inte orkade blogga, men detta är vad ni får. Jag har endå inte gjort något idag, så jag har inget att berätta tyvärr. Men imorgon ska jag .. jag vet vet inte, HAHA. Nejmen imorgon ska jag blogga myycket :) .. nu ska jag käka en munk och dricka svartvinbergssaft och kolla på "CSI Miami" .. ciaaoo <3

Bloglovin

Nu kan alla följa mig via BlogLovin.

Bara för jag har tråkigt..

ALLA TJEJER, SKA
GÖRA
TESTET!

KÄRLEK, SKOLA, FAMILJ, VÄNNER, FJORTIS,
ALKOHOL, KRIMINELLT, DÅLIGA TIDER


KÄRLEK:

Är du kär just nu? - Nej.
Har du någon kille just nu? - Nepp..
Har du dumpat någon? - Ja
Har någon dumpat dej? - japp
Har du sagt att du gillat någon för skojs skull? - Hha inte vad jag kommer ihåg isf? :P
Vem kramade du senast?- Vendela <3
Är det okej att din kille hånglar med en annan tjej? - Haha nej .. 

SKOLA


Är du duktig i skolan? - haha venne  
Har du bra betyg? - Har inte fått betyg
Fått göra om ett prov någongång?- Ja ..
du fått ett bra resultat på ett prov? - Jaa
Sköter du dej i skolan - hahah, hoppas de :P
Har du tuggat tuggummi under skoltid? - Ja :D
Haft mobilen på lektionstid?- ja, har det alltid. Fast jag har på ljudlöst :P


FAMILJ

Hur många är ni i din familj? - 6 st :)
Du bor tillsammans med dina biologiska föräldrar?- mamma å pappa är skilda  
Trivs hemma? - Japp
Har rymt hemifrån för att du inte orkat med familjen?- nej. Bara gått ut med kompisar och ha roligt ist.
Har fått en rejäl utskällning på sistonde? - Hhaa, nej.
Har kallat någon i din familj för diva, idiot, cp, osv.?-  haha jaa :D
Du älskar din familj oavsett vad som händer? - ja det klart..

VÄNNER


Du har vänner? - ja..
Du brukar vara med? - Mest med Vendela och Sofia. Men jag är ju med många andra också :)
Vem/vilka var du med sist? - Vendela
Älskar du dina vänner hur dom än ser ut?- Absolut. Det är insidan som räknas 
Är det okej att ha kill-kompisar? - Ja det klart

Skulle du kunna döda någon av dina kompisar? - HAHAH skämt eller ??
Har du blivit av med någon vän på sista tiden?- jaoop

FJORTIS


Du sminkar dej varje dag? - Ja. Fast inte om jag bara är hemma och slappar.
Putar med läpparna på kort? - Haha, kan hända ..
Tar kort på dina bröst? - ööhm??
Använder foundation på läpparna? - haha.. NEJ
Super dej packad varje helg? - nej ..
Du plattar håret och har en typ av fjortisfrisyr? - Plattar ibland.. jag brukar ha bulle, men inte varje dag .
Ditt hår e knallblondt? - Det är blondt, men inte "KNALLBLONDT"  :P

ALKOHOL

När drack du alkohol senast? - har aldrig druckit alkohol. Uuschh
Vem bjöd dej på alkohol? - ingen
Vad var det för sorts alkohol? - Omg.. jag har ju inte druckit sa jag ju?
Brukar du dricka alkohol? - NEJ! 
Har du druckit öl? - ne 
tycker du om öl ? - fyy
har du varit full ? - najee

KRIMINELLT

Skulle du sno en bil om du inte orkade gå hem? - Skulle vara skönt, men skulle aldrig gjort det.. HAHA !! 

har du suttit i fängelse?- nepp.
Vill du hamna i fängelset? - aldrig! 


DÅLIGA TIDER

Vart på dåligt humör den senaste tiden? - haha japp
När grät du senast? - kommer inte ihåg ..
Du har gråtit över en kille du inte kunnat få? - nej
Du har slagit ner någon? - min kusin :D 
har skadat någon med flit? - nej ..
Har du någon gång viljat döda någon? - aa typ.. fast bara en dum tanke isf :P  skulle aldrig göra det.
vem du bråka med senast - vet inte ?
har du blivit våldtagen ? - nej. ..

Cirkus Brazil Jack

Godmorgon. Igår orkade jag inte blogga. Jag var mest iväg igår. Dagens planer idag är inget speciellt. Kanske sola och bada, det är ju fint väder idag :). Tur att pappa har en egen strand och brygga. Då kan man bara gå ner och bada när man vill (a). Igår var vi och grillade hos Janne. Jag åt upp en hel sallad, så jag vart inte hungrig när maten var klar. Jaja..

Ikväll ska jag på cirkus (tror jag?) .. haha och jag har redan kollat på årets program med Vendela uppe i Nynäs, men när man får chansen så? :D .. Nejmen nu ska jag gå ner till stranden en sväng.

 

Haha, jag har tyvärr inga andra bilder :P

Dagens Låt





Haha det är ju inte fredag, men låten är ju awesome. Man kan inte sluta kolla på videon, för den är så rolig. Fast jag har ju lyssnat sönder den här låten, så jag lär ju trötta snart. Men den är skit bra :D

SVAR FRÅGESTUNDEN !!

Postat av: D
Inte för att vara taskig men varför är du så kort? är dina föräldrar korta?
http://denicesuundberg.blogg.se/
sv: ja, min mamma är kort. Men inte min pappa. Min mamma var mycket kortare än mig när hon var i min ålder. 

Postat av: ELIN OCH OLIVIA
Vad tycker du är det bästa/ sämsta med att blogga?
hoppas att du får en fortsatt bra dag :)
/olivia
http://oddech.blogg.se/
sv: det bästa är nog att man får många besökare, och att man tycker att det är roligt att skriva om sin vardag och lite andra saker. Det sämsta är nog när man inte kan blogga. Det är oerhört tråkigt. Och om man inte har något att skriva :) 

Postat av: amanda
är du oskuld?
har du haft pojkvän?
isf hur länge är ditt längsta förhållande?
Hur gammal är du ?
har du pojkvän nu?

hmm.. ;p
 http://liitenamanda.blogg.se
sv:
1. hahhaha jag vet att jag ska svara på alla, men jag kan inte svara på den öppet i bloggen tyvärr :P
2. ja det har jag :)
3. har ingen aning.. ett par månader kke ? ;)
4. jag är 13 år :) .. asså (1998)
5. nej inte nu :)

Postat av:
Hur gammal är du?
Har du haft någon annan blogg innan den här?
Hur länge har du bloggat?
Vad väljer du helst:
Chips elr godis?
Hemmakväll elr fest?
Utomlands elr Sverige?
Mycket myggbett eller ett getingbett? :P

Älskar din blogg, den är jättebra! :)<33
sv:
1. 13 (1998)
2. ja, 2 styckna faktiskt :D
3. par år.. inte med den här bloggen, utan jag har haft andra :P
4. Godis ofc :D
5. Både och :)
6. Haha dum fråga, utomlans såklart :D
7. Oj.. svårt. Har aldrig blivit stucken av en geting, så jag vet inte hur det känns :P .. så jag väljer nog flera myggbett :D

Badställe !

hej igen. Just nu sitter jag i köket och bloggar lite och lyssnar på musik :) .. det är ju lördagskväll :D. Förra veckan var jag, Christoffer, mamma å Magnus på ett badställe som heter "Smöjen". Det ligger på Gotland :P. Det är ett kalkbrott som är sötvatten. Ett skit bra ställe faktiskt :D. Man ka hoppa från höga klippor osv.. för dom som gillar att hoppa :).. det finns två brott:



Bild från Google.. lite suddig, men så ser det ut ungefär :)



Detta hus ligger i andra brottet. Man kan gå upp till taket på huset och hoppa. Det är mer än 10 meter :D. Jag vågar INTE hoppa, men lite kul verkar det ju :) .. och dessutom sägs det att det spökar där inne HAHAH :D


Bildbrist

Hejsan. Nu kan jag äntligen blogga igen :). Eller ja bara i en vecka. Jag kan ju inte blogga från mobilen. Men nu är jag iallfall hos pappa. Jag bloggar lite senare. Orkar inte just nu. Jag har inga bilder på den här datan :( 
Ses sen..

NattiNatti ...

Nu ska jag sova.. ska upp tidigt imorgon. Vi hörs imorgon bitti.. sista inlägget på länge då :( men självklart bloggar jag när jag får tillfälle. Godnatt :* <3

Packa !

Godmorgon. Just ni sitter jag och kollar på tv och har precis ätit. Jag ska gå ut med soporna, sen ska jag börja packa. Jag ska ju till Gotland imorgon med Vendela :). Jag tror att jag hinner skriva ett kort inlägg innan vi drar till båten imorn. Men jag kan inte lova något, eftersom vi åker ganska tidigt (11.30) .. okej det är inte såå tidigt, men jag ska duscha, klä på mig, göra mig iordning och sen ska vi såklart hämta upp Vendela på väg ner till båten. Så nu är det bara att börja packa för fullt :D

Och som jag har sagt tidigare (eller?) så kommer jag stanna på Gotland mer än en månad :( .. men jag ska såklart försöka att blogga så mycket jag kan. Jag kommer vara på en camping-plats så jag kan inte blogga så :( .. jag kan ju blogga genom min iphone, men då måste jag uppgradera till "PRO" asså i min blogg. Och det har jag inte tid med.. men när jag är hos pappa så ska jag såklart blogga extra mycket ;) .. nej gud vad jag har skrivit ett långt inlägg, jaja .. nu MÅSTE jag packa. Glöm inte att fråga en fråga på min frågestund ;) .. pussN



Och glöm inte att gå in här och registrera din blogg: www.bloggriket.se <3

SVAR PÅ TAL !

hej! :) har du många besökare per dag? :)
Sv: Nja, asså min statistik ligger just nu uppe i 100-150 .. och det är väl ganska bra endå? ;) och sen lockade jag ju hit en massa läsare när jag var med i Kissies blogg. Fast annars tycker jag att 100-150 är ganska bra för att vara min blogg.. :D <3


FRÅGESTUUUND :D



Fråga exakt vad du vill. Det kan vara hur konstigt som helst men jag LOVAR att svara på varenda fråga :D gör mig glad och skriv en fråga :)



Kom ihåg ..

Ni glömmer väl inte att registrera eran blogg på www.bloggriket.se ??   fer er som inte riktigt hänger med så är bloggriket en sida där man kan få många fler besökare till sin blogg. Det är jätte smidigt.. det är bara att kika in och registrera din blogg.. så tryck här nere på någon av länkarna:

www.bloggriket.se
www.bloggriket.se
www.bloggriket.se
www.bloggriket.se
www.bloggriket.se
www.bloggriket.se
www.bloggriket.se
www.bloggriket.se
www.bloggriket.se
www.bloggriket.se
www.bloggriket.se
www.bloggriket.se

Och om ni är extra snälla så får ni gärna trycka där fler gånger.. för ju mer man trycker, desto fler röster får jag.. å det är ju såklart roligt om ens blogg ligger i topp :D .. just nu ligger jag på plats 61 och jag vill såklart hamna mellan 1-9 :D jag har bara fått 28 röster, så om ni har lust att hjälpa mig så klicka gärna på samma länk flera gånger asså i detta inlägg.. den som har klickat flera gånger belönas med en länk .. men du måste isf skriva om du har gjort det i kommentarsFältet .. mhiih ^^

-----> www.bloggriket.se <-----   SNÄLLA HJÄÄÄLP MIG <3


Tävling !

jag är med i en tävling hos www.kissies.se om att vinna en "Rosa Pod Nano 6" .. läs mer på kissies blogg om du vill veta mer och vill vara med i tävlingen. Jag vill vinna för att den verkar cool. Och det är ju tråkigt om man ska rsa någonstans och vill ha något att göra, då kan man ju använda den här :) .. jag valde skalet:

   Snygg va ? :)  va med och tävla du också på www.kissies.se   <3


Dagens outfit ..



Tröja från: Vero Moda ? (stav)  78:- REA
Jeans från: Gina Tricot  299:-
Underkläder från: Hm, lindex osv..

Sofia Larsson !

Tjeenare. Jag kom in för en stund sen. Jag har varit ute med finaste fru. Sofia. Hennes blogg ... www.solars.blogg.se  hihi .. först var vi hemma hos henne å flumma.. sen gick vi ut å ville vara ´med Koski men dom fick ite gå ut eftersom klockan var ganska mke då. Sen var vi bara ute å snacka å så :) .. imorgon ska vi vara sista dagen innan jag drar till Gotland. Kommer sakna min fru mest av alla asså.  Nejmen nu ska jag typ äta lite å sen sova.. jag e skit trött :O .. aja, ni får 2 gamla bilder på mig och Sofia ist.. pussN <3





Ja dom är gamla, men jag har mammas data just nu :P .. lägger in mer sen // Johanna <3


Hmm.. vad tycker ni ??

För er som inte visste så har jag faktiskt varit brunett :D .. och vissa brukar fråga mig: saknar inte du när du var brunnet.. svaret är jo ibland faktiskt :) vad tycker ni passar bäst på mig? blondin eller brunett? :)

BRUNNET:



BLONDIN:



Så vad tycker ni? .. brunnet eller blondin?    jag vet att den andra bilden är ful, men det är den bilden jag hade just nu. Skriv vad ni tycker ... Brunett hiss/diss? .. Blondin hiss/diss?


Söndag ...

Hejsan kära människor. Nej nu ska jag typ sova. Jag e döö trött. Aja.. jag tänkte berätta lite kort om hur min dag har varit ;)
Först vaknade jag ju såklart (11.34) haha? .. sen så klockan halv 2 kom magnus pappa hit och fikade, och då fick jag 200 :- och 5 trisslotter. Jag vann 10 kronor på tre styckna, vilket betyder att jag vann 30 kronor ^^
Nejmen sen kilade jag iväg till Vendela. Hennes syster Antonia fyller 14 år idag. Grattis Antonia :) .. sen så tog jag å Vendela tåget till Gröndalsviken och där mötte vi Ida. Och sen så gick vi hem till Denice. Jag var tvungen att hämta mina leopard-tights som hon hade lånat :) .. hennes blogg hittar ni här: www.dennisch.blogg.se hennes blogg är skit bra ;)

Sen gick Ida hem och jag å Vendela tog tåget hem. Sen gick jag hem och åt mat och nu sitter jag här och bloggar :D. Oj det är ju måndag nu.. eftersom klockan är över midnatt.. och då fyller Jama år. Grattis <3
Nu är det exakt 3 dagar kvar tills jag och Vendela åker till Gotland. Fyfaaan vad jag längtar. Det ska bli så kul. *happyface*   nu ska jag kolla på CSI .. pussN ..

HÄR FÅR NI NÅGRA BILDER PÅ MIG Å VENDELA :D <3

.





Denna tjej är värd allt. Hon är helt jävla awesome. Älskar dig Vendela :*

Länkbyten ??

Är det någon som har lust att göra länkbyten? ;)


DAGENS LÅT ..

Nu ska jag dra hem till Vendela. Hennes syrra fyller år idag. Jag bloggar senare..
Ni kan få en dagens låt istället ;) ..


 
Jojo- Little To Late  .. ja jag vet att den är 4 år gammal, men den är fortfarande skit bra :D <3

Gustavsvik (örebro)

Halooj. Vi har ungefär kommit hem.. eller ja för en stund sen. Eftersom jag fyller år idag så ville mamma ge mig en rolig present.. att åka till Gustvsvik i örebro. Det är ett äventyrsbad för er som inte vet ;). Fyfan vad roligt det var asså :D.. skulle lätt kunna åka dit igen :P. Sen i present så fick jag massa kläder.. body lotion osv. Resan till Örebro var dock inte så kul. Det tog ungefär 2 timmar och 45 minuter att åka dit :O.. å så sitter man stilla i en bil också :S

Fast det var det värt :D .. jag rekomenderar det badstället stort för dom som inte har varit där ;) www.gustavsvik.se kika in? ;)  .. hittade föresten videosar från y-tube.. det är inte jag som har tagit som, men det är iallafall banorna på gustavsvik :P



Denna banan kallas för "Blackhole" .. ja som ni hör på namnet och ser på videon så är den ganska svart.. fast när jag var där idag så lyste inte dom där lamporna, asså det vart helt kolsvart. Läskigt värre :D

 



En kort liten reklamfilm om Gustavsvik.. allt hon säger stämmer :D
Om ni vill kolla på flera så får ni gå in på deras hemsida.. där kan man se alla vattenrutchkanorna bättre www.gustavsvik.se :D




Nu ska jag äta lite godis och bara mysa.. den här dagen var jätte bra, en bra födelsedag helt enkelt ;) nu ska jag sova.. jag är heelt slut. Efter 20 mil sittandes i en bil.. naj det var inte det roliga, men det var det värt faktiskt. :D Jag ska ABSOLUT åka dit igen.. Nu ska jag kolla på tv.. hejdå sålänge ;) <3

IDAG ÄR DET MIN FÖDELSEDAG SÅ GRATTA VAFAN ! :D


<3

Denna tjejens blogg är skit bra. Hon är 15 år och är gravid och är modell. Jag dööör för hennes fina ögon. Alla MÅSTE besöka hennes blogg. Den är awesome :D

www.youngpregnant.blogg.se
www.youngpregnant.blogg.se
www.youngpregnant.blogg.se
www.youngpregnant.blogg.se
www.youngpregnant.blogg.se
www.youngpregnant.blogg.se
www.youngpregnant.blogg.se
www.youngpregnant.blogg.se
www.youngpregnant.blogg.se
www.youngpregnant.blogg.se
www.youngpregnant.blogg.se

   GAAH .. VISST E HON SÖÖT ?? :D

VECKANS BLOGG !!

Jag har valt ut 3 bloggar som jag tycker ska bli "veckans Blogg" .. jag har kollat på alla,  och era bloggar är super fina .. men tyvärr så kan jag bara välja 3 styckna.. och det var 14 st som änmälde sig.
Den första bloggen är:

www.camiiis.blogg.se



Jag tycker att hennes blogg är en jätte bra blogg.. och hon är en jätte söt och snäll tjej. Läs hennes blogg. Ni lär inte ångra er: www.camiiis.blogg.se <3



Nästa blogg är:

www.liindstrand.blogg.se



Hennes blogg är jätte bra. Hon skriver om sitt liv, sin vardag och hon älskar att fotografera. Hon verkar jätte söt och snäll. Läs, följ och kommentera hennes blogg: www.liindstrand.blogg.se <3


Den sista bloggen är:

www.wilmaskansvik.blogg.se




Hade ingen bildpå henne, men jag hittade en bild på hennes coola naglar ;) .. i hennes blogg skriver hon om sina dagar, och speciellt hennes naglar. Hon har målat och fixat sina naglar själv. Jag tycker att hon är super duktig som kan göra så bra naglar ;) .. älskar ni naglar? besök hennes blogg: www.wilmaskansvik.blogg.se <3


1 dag kvar ! <3

Helluu. Som ni har märkt så har jag inte bloggat så mycket den senaste tiden. Det är därför att det är ju sommar, och då vill man ju vara ute och sola å bada. Men jag ska bli bättre på att blogga ännu mera.. jag lovar ;). Igår var jag nere och solade på Nicksta med Sofia och Selma. Jag och Sofia solade mest, medans Selma badade. Och när jag kom hem vart jag knallröd över hela ryggen, ansiktet, under låren och på armarna :O asså jag hade bränt mig.Så idag har jag skit ont :( .. iallafall, idag har jag inga planer alls. Jag tänkte gå ner til Nicksta igen.. men det kan jag inte när jag har bränt mig, och det är dessutom inget bra väder.

Imorgon fyller jag 13 år. Då måste alla gratta mig ^^ :D tss..
Jag har önskat mig lite olika saker :P .. men jag hoppas att jag får något bra som jag har önskat mig iallafall ;)



Ja.. bilden är skit gammal ;)