Gårdagen:

Tänkte berätta lite om gårdagen. Eftersom One Direction var på x factor så åkte jag och Aria till Stockholm. Vi hade inga biljetter, men vi ville ändå åka in för kul skull :)


Det börja med att vi inte hitta någonstans så vi frågade några tjejer. Dom sa att vi precis hade missat när dom kom med sina bilar. Klart man blir arg då liksom. Men vi gav inte upp. Några av tjejerna som vi träffade gick hem, och då var det bara 2 tjejer kvar. Vi hängde med dom hela tiden. Det började bli mer och mer kaos. Vi gick för det mesta bara runt och kollade läget o så. Men lite senare på kvällen så stog vi nere vid garagen där bilarna åker in. Där såg vi Josh och Andy gå in. (one directions trummis och gitarrist) några tjejer hade pratat med dom, men vi hann inte dit då,
vi hann bara se dom snabbt innan dom gick in. Sen senare ser vi den svarta minibussen komma. Alla vi som stog där var lugna och tysta. Men då ser vi att vakterna pekar på oss och då förstår vi att dom ska ta en annan väg. Alla började springa efter bilen. Men vissa stannade halvvägs. Men jag och Aida fortsätter springa hela vägen. Vi kämpade oss fram, men då hade vi redan tappat bort dom.
Vi stod vid garaget hur länge som helst. Men inget hände, förutom att Andy och Josh kom.
Dessutom såg vi lite folk. Såsom Martin Björk :)

Och sen har vi lärt känna 2 jätte sköna tjejer. Jätte söta :)
På slutet såg vi en kille som bärde på 3 kartonger och en kasse. I dom hade han One direction skivor och dvdn. Så vi hjälpte han till en grill, och som tack fick vi en skiva och en dvd.
Måste säga att det var den bästa kvällen på länge,
även fast vi inte såg killarna. Fast det var ju inte så lätt när dom gick hemliga gångar. Menmen.

Kramkram!
(bilder i nästa inlägg)


Kommentarer

Vad vill du skriva? :):

Vad heter du? :)
Lat? :)

E-postadress: (Bara jag kan se)

Din fina blogg :)

Vad har du på hjärtat?

Trackback